Abelia

Innhold

Siste dag for Håkon Haugli i Abelia

Nyhet

Publisert

Portrettfoto av Haugli

Håkon Haugli, administrerende direktør i Abelia. Foto: Esben Johansen.

Fredag 10. mai er Håkon Hauglis siste dag bak roret i Abelia. Samtidig passerer vi over 2300 medlemsbedrifter.

Når Håkon Haugli overtok som administrerende direktør i Abelia, var litt over 1400 bedrifter medlemmer. Nå er det tallet på over 2300.

- Det er fantastisk å se veksten i antall bedrifter som ønsker å være del av Abelia. Felles for våre medlemsbedrifter er at de er muliggjørere for vekst i andre næringer. Jeg er glad for at vi i løpet av de siste fem årene har kunnet feire store gjennomslag som har en direkte betydning for medlemsbedriftene, sier Haugli og nevner eksempler som flere studieplasser innen IT, en langtidsplan for forskning og høyere utdanning og lov om innovasjon i offentlige anskaffelser.

Med over 2300 medlemmer med nærmere 49.000 årsverk er Abelia både blant de største og raskest voksende foreningene i NHO. Abelia har hatt jevn økning i antall medlemmer siden foreningen ble etablert i 2001.

- Min tid i Abelia har vært blant annet bestått av begivenhetsrike møter med bedrifter i hele Norge. Jeg har lært mye, og det tar jeg med meg videre. Kunnskaps- og teknologibedriftene står helt sentralt i omstillingen av norsk økonomi, og jeg er trygg på at Abelia vil fortsette å sikre alle medlemmer god oppfølging og sørge for at tilliten opprettholdes både hos våre medlemmer og blant politiske beslutningstakere. 

Les også: Roald Gulbrandsen er konstituert som administrerende direktør i Abelia.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: