Abelia

Innhold

Nytt medlem: LØRN

Nyhet

Publisert

Silvija Seres, LØRN

Abelia får stadig nye, innovative og interessante medlemmer. Møt LØRN og deres gründer og CEO, Silvija Seres.

Hva er LØRN?

Vi er et selskap som hjelper organisasjoner med livslang læring for å møte morgendagens utfordringer. Digitalisering, automatisering og nye forretningsmodeller tvinger de fleste bedrifter til å omstille seg og gjenoppfinne seg selv. De må øke innovasjonsgraden og bli mer agile. Det krever endring i arbeidsform der alle ansatte må med. Hele bedriften må på skolebenken og få en felles læring på tvers av funksjoner. Det er dette vi i LØRN hjelper til med. 

 Hva gjør LØRN?

LØRN har utviklet en unik pedagogisk tilnærming basert på læring gjennom historier. Vi fanger de beste innovasjonene i bedriften gjennom bedriftens ansatte eller fra bedriftens kunder. Disse historiene fanges i et digitalt format og distribueres på LØRNs læringsplattform og via sosiale plattformer som Spotify og iTunes. Denne historiebaserte læringen settes sammen med kurs feks innenfor innovasjon til et læringsprogram som er skreddersydd, engasjerende og samlende for bedriften.

Hvorfor skreddersøm?

Skreddersøm er viktig for å få engasjement. For å få til dette har vi laget en svært rask og effektiv produksjon som gjør at vi kan levere kostnadseffektive program selv for SMB selskap med 60-70 ansatte. Vi har nå produsert over 1000 læringsmoduler på denne måten. 

I tillegg publiserer vi på Facebook og Youtube. Noen kan synes det er litt skummelt å dele interne historier på denne måten til å begynne med. Men, det fungerer veldig bra og gir tilleggseffekter innen employer branding og content marketing.

Hva er dine beste tips for et strukturert læringsløp?

  • Definer 3 læringspunkter for hele bedriften, feks hvorfor er digitalisering strategisk for oss og finn 3 gode historiefortellere (interne, kunder eller partnere)
  • Lag 3 skreddersydde læringshistorier, med dine gjester og våre strategiske diskusjonspartnere, og produser forskjellige digitale utgaver av disse samtaler og mikrokurs på vår plattform
  • Hold et inspirerende kick-off for alle, og inspirerer alle ansatte til å lytte og lære og ta sertifikater, også diskutere i små digitale kollokviegrupper
  • Hold en samlende workshop for hele bedriften, der man diskutere den nye læringen på tvers av gruppene.

 Hvorfor har dere meldt dere inn i Abelia?

Det er perfekt overlapp med våre syn på fremtiden og formål: skape økosystemer og bedre forutsetninger for innovasjon, deling av kunnskap, hjelpe bedrifter i Norge maksimalisere lønnsomhet, vekst og utvikling. Samspill. Posisjonering av norsk teknologi og kunnskap internasjonalt (og nasjonalt). Synliggjøring av kunnskap overfor myndigheter og samfunn. Skape nettverk og samarbeidsfora for kompetanseutvikling og fornyelse. Vi hører sammen. Norge trenger flere slike som oss.

Hva dere forventer å få ut av medlemskapet?

Vi har i utgangspunktet godt nok nettverk og tverrfaglighet og bredde. Men Abelia gir oss en kommunikasjonsplattform og felleskap som «filtrerer» frem de mest fremoverlente bedrifter innen fremtidsnæringer i Norge – og det er alltid bra å skape nye konstruktive industrielle vennskap, fokusert på samarbeid og kunnskapsdeling. Vi viser gjerne frem flere gode historier fra Abelia for hele landet og hele verden.

Lær mer om LØRN

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: