Abelia

Innhold

  • Abelia
  • Ny næringspolitisk direktør i Abelia

Ny næringspolitisk direktør i Abelia

Nyhet

Publisert

#205

Nils-Ola Widme, ny næringspolitisk direktør i Abelia

Nils-Ola Widme er ansatt som næringspolitisk direktør i Abelia. Widme kommer fra stillingen som avdelingsdirektør i Nærings- og fiskeridepartementet. Han vil lede en avdeling med ti ansatte, og inngå i Abelias ledergruppe.

I tillegg til mange års erfaring fra Nærings- og fiskeridepartementet har Widme arbeidet som advokat både i NHO og i DLA Piper. Fra 2001 til 2004 var han politisk rådgiver for statsråd Victor Norman i arbeids- og administrasjonsdepartementet. Siden 2018 har han vært sekretariatsleder for Velferdstjenesteutvalget, som kartlegger bruken av private aktører i offentlig finansierte velferdstjenester.

- Jeg er glad for å få på plass en strategisk og resultatorientert leder, som har lang og meget relevant erfaring både fra politikk og forvaltning, sier Øystein Eriksen Søreide, administrerende direktør i Abelia.

Nils-Ola tiltrer etter planen stillingen 14. april, men er allerede involvert i Abelias næringspolitiske arbeid knyttet til Covid-19-utbruddet.

-Abelia er en tydelig representant for det kunnskaps- og teknologibaserte næringslivet som er så sentralt for den omstillingen Norge må gjennom de kommende årene. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med dyktige kolleger og medlemsbedrifter for å videreutvikle gode rammevilkår for medlemmene våre, sier Nils-Ola Widme.

Nils-Ola Widme har en Executive MBA i strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole, og er cand.jur fra Universitet i Oslo.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Nils-Ola Widme, telefon 930 82 822

Øystein E. Søreide, telefon 951 80 523

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: