Abelia

Innhold

  • Abelia
  • Abelia i støpeformen

Abelia i støpeformen

Nyhet

Publisert

Abelia styre

Abelias styre (f.v Stein-Erik Vellan, administrerende direktør, Telia Norge. Ingrid Stenstadvold Ross, generalsekretær, Kreftforeningen. Kimberly Lein-Mathisen, administrerende direktør, Microsoft Norge. Grete Aspelund, administrerende direktør, Sweco Norge. Christian Pedersen, administrerende direktør, TietoEvry Norge. Tommy Bjørnsen, SVP and Country Chair, DNV GL. Lars Erik Torjussen, administrerende direktør, Noroff. Ove Fredheim, direktør for bedriftsmarked Norge, Telenor. Elisabeth Maråk Støle, administrerende direktør, NORCE) .

Vi har startet en omfattende strategiprosess for å sørge for at Abelia gir maksimal medlemsnytte, også i fremtiden. Har du innspill?

Torsdag 13. august var Abelias nye styre samlet for en heldags strategisamling. Dette er et viktig ledd i arbeidet med å diskutere og definere hvorfor Abelia finnes, hvilke resultater vi skal skape for medlemmene og for samfunnet, samt hvordan vi gjør det aller best.

Strategiarbeidet startet med en innsiktsfase tidlig i 2020, og ledes av administrerende direktør Øystein E. Søreide og direktør for strategi og analyse Vibeke Munthe-Kaas. 

Send dine innspill

Tidligere har det vært gjennomført en heldagssamling blant de ansatte. Der var formålet å kartlegge interne meninger og oppfatninger.

- Som medlemsorganisasjon er vi helt avhengig av god oversikt over hva medlemmene ønsker oss. Derfor gjennomfører vi kontinuerlige medlemsundersøkelser og har omfattende kontakt med styret, men jeg håper å høre fra så mange medlemmer som mulig i strategiarbeidet, sier Søreide.

Munthe-Kaas kommer med en klar oppfatning til medlemmene.

- La oss høre hva dere mener. Fortell oss hva du synes vi bør vektlegge i den nye strategien. Vi skulle veldig gjerne gjennomførte en omfattende medlemsturne og samlet inn innspill, men under den nåværende situasjonen er ikke det forsvarlig. Derfor ber jeg om at våre medlemmer ikke nøler med å ringe, sende e-post eller brev for del saks skyld, sier Munthe-Kaas.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: