Ida Lindtveit ny politisk rådgiver i Abelia

Nyhet

Publisert

Portrettfoto av Lindtveit

Ida Lindtveit, nåværende leder i KrFU og ny politisk rådgiver i Abelia fra oktober 2017. Foto: Gunnhild Sørås

Nåværende leder i KrFU går over i stillingen som politisk rådgiver i Abelia i oktober - etter at ny leder for KrFU er valgt.

- Jeg ønsker å jobbe i Abelia fordi det er en utrolig fremoverlent organisasjon, som jobber med områder som er helt sentrale for utviklingen av samfunnet vårt, sier Lindtveit. 

Teknologiutvikling skaper nye utfordringer som krever fremtidsrettede politiske løsninger. Jeg gleder meg til å være med på denne utviklingen og jobbe i skjæringspunktet mellom næringsliv og politikk, fortsetter hun. 

I tillegg til å være leder for KrFU er Lindtveit kommunestyrerepresentant for Oppegård kommune og har tidligere vært politisk rådgiver for KrFs stortingsgruppe. - Jeg får bruk for den politiske kompetansen jeg har opparbeidet meg gjennom KrFU, men jeg tror også jeg vil få bruk for organisasjons- og ledererfaringene jeg har fått gjennom å være KrFU-leder. Å jobbe langsiktig, målrettet og samtidig forankre prosesser er viktig i KrFU og det vil jeg ta med meg når jeg begynner i jobben i Abelia, avslutter Lindtveit.

I Abelia er vi veldig glade for at Lindtveit vil komme til oss, sier næringspolitisk direktør Hilde Widerøe Wibe. - Ida har en politisk teft, blidt og vinnende vesen og en imponerende politisk erfaring til tross for ung alder. Vi ser fram til å få henne på plass den 23. oktober.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: