Abelia

Innhold

Abelia.no i ny drakt

Nyhet

Publisert

Skjermdump av forsiden til abelia.no

30. mars gikk nye abelia.no på lufta.

I dag - 30. mars gikk Abelia på lufta med flunkende nye nettsider.

I dag har abelia.no fått et mer moderne uttrykk. – Med denne omleggingen av nettsidene ønsker vi å være mer tilgjengelig for våre medlemmer og andre som følger med på og er interessert i det vi driver med, sier Abelia-sjef Håkon Haugli. En av de største endringene handler om at vi nå er bedre tilpasset mobile flater.

Opptatt av brukerne

- Vi har lansert versjon 1.0 av nettsidene. Nå skal vi jobbe videre med innholdet vårt for å gjøre informajonen så nyttig, relevant og engasjerende som mulig for brukerne våre. Vi setter derfor stor pris på tilbakemeldinger,  sier Hege Guttormsen, digitalt ansvarlig i Abelia og prosjektleder for de nye nettsidene.

Målet vårt er at medlemmene våre lettere skal finne svar på det de lurer på. Vi håper nettsidene vil være et godt arbeidsverktøy som forenkler deres arbeidshverdag. Det skal også bli lettere for interesserte å følge med på hvilke politiske saker vi jobber med og får gjennomslag for.

Gode samarbeidspartnere

- Vi har tatt noen valg som for oss har virket dristige, fortsetter Guttormsen. Gjennom brukerundersøkelser og fokusgrupper kom det frem at brukerne våre syntes det var vanskelig å finne frem til det viktigste innholdet vårt. De ble forvirret av en stadig nyhetsstrøm på forsiden. Innhold de var på jakt etter, som arrangementer, politiske saker, medlemsfordeler og advokathjelp druknet i innhold med kort levetid. Vi har derfor valgt å snu det hele på hodet, og fremhever nå det viktigste innholdet på forsiden. I etterpåklokskapens lys er det jo lett å se dette. Men dristig var det, og vi er utrolig spente på mottakelsen.

For å ta dristige valg trenger man gode samarbeidspartnere som kan presse deg litt. Der har Designit og Geta gjort en utmerket jobb.

Samtidig har vi hatt god nytte av kompetansen i NHO-felleskapet. Nye NHO Reiseliv ble lansert samme dag som oss. Nå håper vi også å få med oss flere i NHO-felleskapet over på ny digital plattform, avslutter Guttormsen.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: