Abelia

Innhold

NHO Pensjon – knalltilbud til våre medlemmer

Nyhet, Medlemsfordel

Publisert

Kvinne som står bak disken i et bakeri

Abelias medlemsbedrifter har anledning til å tegne avtaler om innskuddspensjon på markedsledende betingelser i Storebrand.

NHO Pensjon er medlemsfordel, levert av Storebrand, hvor våre medlemsbedrifter får tilgang til enkle, trygge og gode innskuddspensjonsløsninger.

NHO Pensjon vil blant annet:

  • Sikre bedriften en kostnadseffektiv ordning som er enkel for bedriften å etablere, og som i tillegg er enkel å administrere etter at ordningen er satt i gang.

  • Sørge for at små og mellomstore bedrifter nyter godt av felles forhandlingsmakt.

  • Sikre at markedet overvåkes slik at bedriftene over tid kan føle seg trygge på at de har konkurransedyktige vilkår, og at kundebetjening og administrative rutiner har den kvalitet som er lovet.

Det er lagt vekt på at ordningen skal dekke både enkle innskuddspensjonsordninger og mer komplekse og sammensatte ordninger. NHO Pensjon er derfor et godt og konkurransedyktig tilbud for både små og store medlemsbedrifter. I tillegg vil de ansatte tilbys svært gode betingelser på blant annet pensjonskapitalbevis.

- Vårt mål har vært å kunne tilby en god, trygg og enkel innskuddspensjonsordning for våre medlemsbedrifter. Denne avtalen setter en helt ny standard i markedet, det er englede å endelig kunne tilby våre medlemmer denne løsningen, sier avdelingsdirektør i NHO.

– Med NHO Pensjon og NHO Forsikring har vi to gode medlemsfordeler som utfyller hverandre, og som kan gi bedriftene vesentlige besparelser. I tillegg er det kjekt for bedriftene å vite at NHO følger opp avtalene og løpende passer på at betingelser og løsninger er konkurransedyktige, sier hun.

Her kan du finne mer informasjon om medlemsfordelen 

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: