Om Abelia Gründer

Abelia Gründer er et gunstig medlemstilbud skreddersydd for ambisiøse vekstbedrifter.

Gründere er økonomiens endringsagenter og norsk økonomi er i sterk endring. Den store utfordringen når eksportinntektene daler er å skape flere internasjonalt orienterte vekstbedrifter.

Abelia har derfor skreddersydd et gunstig medlemstilbud for denne gruppen:
  • Nettverk og møteplasser: Abelia samler noen av Norges mest spennende store og små virksomheter på tvers av bransjer som IKT, konsulent- og rådgivning, design- og merkevare, innovasjon, kapital, forskning og undervisning. Vi arrangerer rundt 100 små og store møteplasser hvor du utvider ditt nettverk og finner muligheter for utvikling.
  • Unike rabatter: Vi skrur ned prisen for å skjerme bedriften for økte kostnader de fem første årene etter etablering. Det gjør at du får full tilgang til Abelias tjenester, kompetanse og unike rabatter for kun 3900 kr/år for de fem første årene etter oppstart. Blant annet sparer du mellom 20-40 % på NHO Forsikring til dine ansatte når bedriften vokser. Mange sparer inn medlemskontingenten bare gjennom denne ene rabatten.
  • Gratis tilgang til arbeidskontrakter og andre juridiske maler: Abelia småbedrift er tilpasset dine behov i en tidlig vekstfase.
  • IPR-rådgivning: Beskytt ditt konkurransefortrinn gjennom gratis IP-sjekk med vår samarbeidspartner Onsagers. Mange bedrifter erfarer at de sitter på viktige immaterielle verdier som bør sikres på en bedre måte.
  • Næringspolitikk for vekstbedrifter: Vi påvirker rammebetingelser som er viktige for at flere gründerbedrifter skal bli lønnsomme vekstbedrifter. Abelia har i denne stortingsperioden fått gjennomslag for matchingkapital til vekstbedrifter gjennom pre-såkornordningen, økt satsing på vekst gjennom inkubatorer og klynger og mer enn dobling av satsingen på kommersialisering av forskning. Nå arbeider vi målrettet for at staten skal matche investorer gjennom skattefradraget KapitalFUNN og gjøre det lettere å tiltrekke seg de beste hodene gjennom et opsjonsprogram for oppstartsbedrifter. Les mer i Abelias Scale-up Manifesto.
  • Veiledning for effektiv navigering i virkemiddelapparatet: Vi har ekspertise som veileder medlemmene på reisen i virkemiddelapparatet. Mange av våre medlemmer har også bred kompetanse og erfaring, og kan gi råd og veiledning som gjør at du sparer tid og ressurser.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt