Medlemsfordeler

Et medlemskap i Abelia og NHO gir deg gode råd, rabattordninger, nettverk, politisk gjennomslagskraft og nødvendig hjelp som arbeidsgiver - slik at du kan konsentrere deg om å bygge din bedrift.

Flere medlemsfordeler

Møt kolleger, konkurrenter og kunder

Vi har nettverk og møteplasser hvor du møter representanter fra mange av de fremste aktørene i bransjer som IKT, konsulentvirksomhet, bærekraft, helse, forskning, undervisning, innovasjon og design- og merkevare. Vi gir deg innsikt og analyser, også på globale markedstrender.

Virkemiddelapparatets ABC

Vi har ekspertise som veileder medlemmene på "reisen i virkemiddelapparatet". Mange av våre medlemmer har også bred kompetanse og erfaring, og kan gi råd og veiledning. Målet er å stimulere, utvikle og videreutvikle gründere til å bli aktører i et globalt marked.

Medlemsfordeler
Advokathjelp, HR, HMS og ledelse

Gratis juridisk rådgivning innen arbeidsrett er inkludert i medlemskapet. I tillegg får du tilgang til maler og prosessveiledninger, samt kurs og rådgivning innen HR, arbeidsmiljø og HMS. Våre tilpassede HMS-kurs for kunnskapsmedarbeidere tilbys til svært gunstige priser (kr. 1.000,-).

Næringspolitikk for utvikling av flere vekstbedrifter

Norge må utvikle de mange lovende "startups" til voksende "scaleups". Ved å være medlem vil du være med på å påvirke rammebetingelsene for gründerbedriftene.

Vi har skrudd ned prisen!

Vi har skrudd ned prisen for gründerbedrifter i etablerings- og vekstfasen. 

NHO Gründer i Abelia (0-2 år – kr 2.000,-)
Medlemskap for gründerbedrifter i driftsår 0-2, med maksimal omsetning på 7 MNOK.

Abelia Gründer (3-5 år – kr 3.900,-)
Medlemskap for gründerbedrifter i driftsår 3-5, med maksimal omsetning på 10 MNOK.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: