Abelia

Innhold

GramArt sparte over 50 prosent

Medlemscase, Medlemskap og fordeler

Publisert

Tonja Kaada, konstituert daglig leder i Gramart smiler fordi hun har spart gode penger ved å velge NHO Forsikring.

Tonja Kaada, konstituert daglig leder i Gramart smiler fordi hun har spart gode penger ved å bytte til NHO Forsikring. Foto: Ilja C. Hendel.

NHO Forsikring tilbyr personforsikringer, skadeforsikringer og motorforsikringer til NHOs medlemsbedrifter til veldig gode betingelser. Tonje Kaada i Artistorganisasjonen GramArt sier forsikringen har bedre pris og kundeoppfølging enn avtalen de hadde før.

I 2014 ble NHO Forsikring lansert, og bedriftene som så langt har tegnet forsikringer gjennom avtalen har i snitt spart 20 prosent i forhold til den prisen de hadde.

På vegne av mange tusen bedrifter har NHO forhandlet frem en avtale der du som medlemsbedrift får tilgang til personforsikringer, skadeforsikring og motorforsikring til veldig gode betingelser.

Populært

Hele 84 prosent av de som så langt har fått tilbud, har valgt å bytte til NHO Forsikring. - Dette viser at en stor andel ser på dette som et godt tilbud. Våre medlemmer opplever at dekningene er like gode som forsikringen de hadde tidligere, men prisene er lavere, sier Kristin Diserud Mildal, avdelingsdirektør for Pensjon- og forsikringspolitikk i NHO.
Sparte over 13000 kroner

Artistorganisasjonen GramArt er et av Abeliamedlemmene som har gått over til NHO Forsikring. – Jeg sendte over dagens forsikringsvilkår, slik at NHOs forsikringskontor kunne sammenligne dagens vilkår med hva de kan tilby, sier Tonje Kaada, konstituert daglig leder i Artistorganisasjonen GramArt. Vi betalte over 19 000 kroner i året for våre forsikringer. Gjennom NHO Forsikring fikk vi de samme vilkårene for 7100 kroner i året. I tillegg tegnet vi en styreansvarsforsikring. Vi sparer fremdeles over 50 prosent, sier Kaada.
Hva vil du si til andre Abeliamedlemmer som vurderer å skifte til NHO forsikring?

- For vår del så vi at vi fikk en relativt stor kostnadsbesparelse på å flytte forsikringene til NHO Forsikring. Skiftet var enkelt, og så langt er vi veldig fornøyd med den oppfølgingen vi har fått, sier Kaada.

Les mer om NHO Forsikring på NHOs nettsider

Relaterte artikler

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: