Innhold

Selve prisutdeling vil gå av stabelen tirsdag 15. november kl. 18.00 på Latter i Oslo

Prisutdeling og fagdag

Det blir en kveld med god stemning, enkel servering, faglig inspirasjon, moro og høytidelig heder til landets beste kommunikasjonsjobber. Og antrekket er selvsagt pent.

Allerede klokken 13.00 samme dag og sted starter det faglige forspillet, i form av casepresentasjoner av utvalgte av de nominerte arbeidene. Dette gir anledning til å la seg inspirere og lære av de aller beste kommunikasjonsteamene i landet.

Meld deg på til prisutdelingen allerede i dag!
Pris for deltakelse på fagdag og prisutdeling: 1.250,- (1.000,- for KOMM-medlemmer)

Meld deg på

Jurygeneralens forventinger til årets konkurranse

Kristian Sarastuen, jurygeneral

På tross av at Norge representerer et lite marked, har norsk kommunikasjonsarbeid gjort det meget godt i store internasjonale bransjekonkurranser de siste årene. Vi leverer arbeid som resten av verden imponeres og inspireres av. Derfor forventer jeg et høyt nivå i årets Gullkorn, og at både byråer, organisasjoner og virksomheter bruker anledningen til å vise frem sine beste arbeider.

Om Gullkorn

Gullkorn arrangeres av bransjeorganisasjonen KOMM – sertifiserte kommunikasjonsbyråer, og er en konkurranse som skal hedre Norges beste kommunikasjonsarbeider, stimulere til utvikling og nyskapning i den norske kommunikasjonsbransjen, og synliggjøre verdien av godt kommunikasjonsarbeid. Konkurransen er åpen for alle kommunikasjonsbyråer og oppdragsgivere, og påmeldte arbeider juryeres av fagjuryer bestående av jurymedlemmer fra KOMMs medlemsbyråer, akademia og fra oppdragsiversiden.

Her finner du mer informasjon om KOMM

Årets gullkorn i 2015: Byrå: Trigger Kunde: Plan Norge Case: "Stopp bryllupet"

Tidligere vinnere

Gullkorn har vært arrangert i mange år og er en av de viktigste bransjearrangementene for kommunikasjonsbransjen.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Flere arrangementer

Arrangementsoversikt sortert på fagområder, tema og sted.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt