Abelia

Innhold

Carina Hundhammer til Abelia

Nyhet

Publisert

#205

Carina Hundhammer, leder for forskning og høyere utdanning

Abelia har ansatt Carina Hundhammer som leder for forskning og høyere utdanning. Hundhammer har lang erfaring fra forsknings- og utdanningspolitikk, både i Norge og EU.

Carina Hundhammer arbeider i dag i SINTEF, hvor hun er leder for forskningspolitikk, og i Forskningsinstituttenes Fellesarena. Hun begynner i Abelia 1. mars.

Abelia har en ambisjon om å bli en ledende stemme i norsk forsknings- og utdanningspolitiske debatt. Vi representerer medlemmer som trenger kunnskapsrike ansatte for å vokse, og som trenger forskning for å kunne innovere. De store samfunnsutfordringene kan bare løses gjennom at næringslivet skaper bærekraftig vekst gjennom nye forretningsmodeller og ny teknologi.

- Vi er svært glade for at Carina ville bli med på Abelias lag og lede vår satsing innen forskning og høyere utdanning. Hun kjenner medlemmenes utfordringer, både de som er i sektoren selv, og de som er avhengige av at utdanningssektoren leverer det bedriftene trenger, sier Øystein Eriksen Søreide, administrerende direktør i Abelia.

- Abelias medlemmer representerer omstillingsmotoren som er avgjørende for Norges fremtid. Abelia samler det kunnskapsbaserte næringslivet, høyskolene og forskningsinstituttene på ett sted, og dette er en perfekt match for meg og mitt engasjement for forskning og kunnskapsbasert utvikling, sier Carina Hundhammer.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Carina Hundhammer, mobil 46959970, e-post carina.hundhammer@abelia.no

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: