Abelia

Innhold

Nytt forum for rådgivere

Nyhet, Rådgivere

Publisert

Portrett av administrerende direktør Snorre Storset i Nordea

Administrerende direktør Snorre Storset i Nordea er første gjest i Abelias nye rådgiverforum som har sitt første møte 1. mars.

Denne våren etablerer Abelia et forum for faglig oppdatering og nettverksbygging i rådgiverbransjen.

– Målet med Abelias rådgiverforum er å by på aktuelle temaer og interessante foredragsholdere, samt gi mulighet for å skape nye relasjoner med andre i rådgiverbransjen, sier fagsjef for rådgivere i Abelia, Line Goplen Höfde.

Første møte arrangeres torsdag 1. mars i Næringslivets Hus i Oslo.

– Til vårt første frokostmøte har vi invitert administrerende direktør Snorre Storset i Nordea Bank Norge. Han skal snakke om hvordan Nordea ruster seg for framtiden, og vil dele sine forventninger til rådgivernæringen, sier Höfde.

– Bank- og finansnæringen har gjennomgått store endringer de siste årene, blant annet på grunn av digitalisering, nye konkurrenter, endrede forbruksmønstre og forventninger. Antall kontorer har blitt kraftig redusert og bankene framstår på mange måter som digitale selskaper. Blockchain, oppstykking av verdikjeden og kunstig intelligens blir i økende grad en del av hverdagen i banksektoren, sier hun.

Snorre Storset har hatt en lang karriere i bank og forsikring i både Norge og Sverige. Før han kom til Nordea i 2011 var han blant annet CEO for Handelsbanken Liv. I tillegg til å være administrerende direktør for Nordea i Norge, har han også ansvaret for Wealth Management i konsernet.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: