Abelia

Innhold

Spennende høstarrangementer

Bilde av en kalender med alle månedene i 2017

For deg som er rådgiver har vi mange spennende arrangementer utover høsten. Foto: Pexels

Abelia byr på flere interessante møter for deg som jobber med rådgivning denne høsten.

Vi fortsette vår populære serie om lederskap med frokostmøte på Litteraturhuset 5. september. Temaet er innovasjon, digitalisering og lederskap og vi spør hvilke type lederskap som skal til for å gjøre norske virksomheter i stand til å håndtere digitaliseringens muligheter og levere innovasjon som gir kundeverdi.

Den 22. september lanserer vi "Verdien av gode råd", en analyse utført av Menon Economics. Rapporten tar for seg rådgivernæringen i Norge og dens bidrag til kunnskapsoverføring og verdiskaping.

Gullkorn, PR-bransjens årlige høydepunkt med prisutdeling til årets beste PR-prosjekter, finner sted i Kulturkirken Jacob 26. oktober.

I begynnelsen av november inviterer til bransjetreff for rådgiverne. Der deler vi innsikt om forhold som påvirker bransjen i 2018. Følg med for dato og påmelding.

21. november arrangeres årets siste ledelsesfrokost. Da setter vi søkelys på kommunikasjon i ledelse. Hvilke effekter gir godt kommunikativt lederskap og hva kjennetegner de lederne som også lykkes med kommunikasjon.

Vi avslutter høstsesongen med trendseminaret Med 2018 i bakspeilet 8. desember i samarbeid med det globale analysebyrået Future Laboratory.

Her finner du alle Abelias arrangementer

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: