Innhold

Rådgivereksempel: Juss som eksporvare

Nyhet, Medlemscase

Publisert

Bilde av en statue som holder vekt og sverd

Det er stort eksportpotensiale i norske jurister og advokater. Hvordan? Les mer her.

Eksporten av juridisk kompetanse kan deles i tre kategorier: bistand til utenlandske selskap som opererer i Norge, bistand til norsk næringsliv i utlandet og bistand fra norske advokater til næringsliv utenfor Norge.


Wikborg Rein er et eksempel på en slik utenlandsorientert juridisk rådgiver. Selskapet er et av Norges ledende og mest internasjonalt rettede forretningsadvokatfirmaer.

Den internasjonale virksomheten til Wikborg Rein innebærer i første rekke å følge opp norske klienter i utlandet. Men selskapet tiltrekker seg også i stadig større grad internasjonale klienter. Selskapet oppgir selv at særlig tildelingen av den prestisjetunge prisen som årets maritime advokatfirma i Asia, av det anerkjente tidsskriftet Lloyds List i 2011, har virket tiltrekkende på internasjonale klienter.


Geir Sviggum, leder for Wikborg Reins internasjonale virksomhet, forklarer at den fantastiske utviklingen ved selskapets utenlandske kontorer bekrefter at det er noe ved den norske måten å drive advokat-virksomhet på som tiltaler store og krevende internasjonale klienter.

Blant de internasjonale klientene finnes store kinesiske oljeselskap som Wikborg Rein blant annet bistår med virksomhet i Brasil og Indonesia.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: