Tips for innovatører

Innovasjon

Publisert

Både bedrifter og enkeltpersoner trenger nettverk med spesialisert kompetanse.

For å lykkes med innovasjon kreves et helt sett av komplementære kompetanser og en viktig del av myndighetenes innovasjonspolitikk er derfor lokale organisasjoner som kan bistå bedrifter og innovatører. Her har vi samlet et knippe med  nettverk og virkemidler som kan passe for din bedrift.

Forskningsrådet

Forskningsrådet har et bredt sett med finansielle virkemidler rettet mot norsk næringsliv med forsknings- og utviklingsaktivitet.

SkatteFUNN er for deg som skal utvikle en ny eller bedre vare, tjeneste eller produksjonsprosess innen rammen av et målrettet og avgrenset prosjekt.

Innovasjon Norge

Innovasjon Norge bidrar til nyskaping i næringslivet, utvikling i distriktene og utvikling av konkurransedyktige norske bedrifter. De har en rekke bedriftsrettede tjenester for bedrifter som vil utvikle seg, ikke minst på internasjonale markeder.

Gründer
Klynger og bedriftsnettverk
Ut i verden

Norwegian Innovation Clusters

Bedriftsklynger i forskjellige næringer i hele landet. Norwegian Innovation Clusters består av norske klynger på tre nivåer; ARENA, NCE og GCE. Programmet er et samarbeid mellom Innovasjon Norge, Siva og Forskningsrådet.

Siva

Innovasjonsselskaper, inkubatorer, forsknings- og kunnskapsparker i hele landet som betjener et bredt spektrum av næringer, men som likevel ofte er spesialisert inn mot enkeltområder. Relevant både for gründerbedrifter og etablerte bedrifter.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: