Abelia

Innhold

Medlemstilbud for ambisiøse vekstbedrifter

Nyhet, Innovasjon

Publisert

Trappegang, illustrasjonsfoto

- Abelia vil bidra til at flere av våre medlemmer får tilgang på verktøy og kunnskap de trenger for å lykkes. Derfor tilbyr vi kompetanseprogrammet Build2Grow.

Det sier innovasjonspolitisk seniorrådgiver Daniel Ras-Vidal i Abelia. Han har inngått et samarbeid med Oslotech om kompetanseprogrammet Build2Grow som er skreddersydd for gründere og innovatører.

Nettverk og møteplass

- For å skape vekst i et selskap trenger du kunnskap og praktiske ferdigheter på mange ulike områder, for eksempel salg og markedsføring, produktutvikling, IPR, økonomi og finansiering, samt smart bruk av teknologi.

- Som gründer eller innovatør i et selskap er man kanskje genial på noe, men mangler kunnskap på andre områder. Build2Grow arrangerer om lag ti forskjellige seminarer hvert år og er et aktivt nettverk og en møteplass hvor gründere og innovatører fra hele landet kommer sammen, knytter kontakter, får inspirasjon og verktøy for å skalere både prosjekter og bedriften sin, sier Ras-Vidal.

Han forteller at det går en positiv gründerbølge over Norge.

VM i kompetansearbeidsplasser

- Den store utfordringen er imidlertid ikke oppstarten, men å lykkes med vekst og oppskalering. Det gjelder for nyetablerte bedrifter, men er minst like relevant for små og mellomstore bedrifter.

- Det som teller for bedrifter, ansatte og Norge er vekst og lønnsomhet. Dette vil skape flere kompetansearbeidsplasser, og det er det viktigste verdensmesterskapet Norge må hevde seg i de kommende årene, sier Ras-Vidal.

Global sales strategies

Først ut er seminaret "Global Sales Strategies for Ambitious Companies" 13. februar. Dette er en workshop med Ken Morse, som har bakgrunn som CEO og salgssjef i flere suksessfulle amerikanske teknologiselskaper.

- Morse ledet også MIT Entrepreneurship Center i 13 år og har vært rådgiver for president Barack Obama. I dag hjelper han bedrifter over hele verden med å realisere sitt potensial, både på hjemmemarkedet og det globale markedet. Dette er en heldagsworkshop tilpasset de mest ambisiøse bedriftene, sier Ras-Vidal.

Mer informasjon, program og registrering finnes her.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Nummeret er avmeldt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: