Abelia

Innhold

Jakter på nyskaping

Nyhet, Innovasjon

Publisert

NHO-sjef Kristin Skogen Lund jakter Norges mest nyskapende virksomheter. Vinneren vil bli presentert under Corporate Innovation Day.

Har bedriften din lansert et produkt eller tjeneste som fortjener oppmerksomhet? NHO søker kandidater til Nyskapingsprisen for 2016.

- Blant Abelias medlemmer er det mange fremtidsrettede og nyskapende bedrifter. Jeg vil tro det er svært mange gode kandidater til denne prisen i våre rekker, sier administrerende direktør Håkon Haugli.

Hvert år deler NHO ut Nyskapingsprisen. Formålet med prisen er å belønne og skape interesse for nyskaping, innovasjon og etablering av nye bedrifter.

Nye ideer er viktig for å skape ny aktivitet og nye arbeidsplasser. NHO mener derfor det er viktig å løfte frem bedrifter som satser på nyskaping.

- I år er denne prisen mer aktuell enn noensinne. Fallende oljepris, økende arbeidsledighet og stort behov for omstilling innebærer at vi er avhengige av nyskapende bedrifter som kan sikre kunnskapsbaserte arbeidsplasser og eksportinntekter. Norge trenger nye fremtidsrettede vekstnæringer, sier Haugli.

Nyskapingsprisen 2016 går til en bedrift som er fremtidsrettet og nyskapende, har lansert en reell innovasjon eller nyskaping, og kan sannsynliggjøre et kommersielt potensial som følge av nyskapingen.

Spørsmål om prisen kan sendes til Ingebjørg Gregersen Aas i NHO på e-post ingebjorg.aas@nho.no eller telefon 47 90 00 55.

Fristen for påmelding er 1. mai 2016. Prisen deles ut på Corporate Innovation Day 20. oktober, en konferanse Abelia arrangerer sammen med Foreningen for innovasjonsselskaper i Norge (FIN), NHO, StartupLab, Oslo Tech og Oslo Innovation Week.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: