Abelia

Innhold

  • Abelia
  • Bransjer
  • IKT
  • Kunstig intelligens - den viktigste trenden

Kunstig intelligens - den viktigste trenden

Nyhet, IKT

Publisert

Kjetil Thorvik Brun, fagsjef IKT og digitale næringer i Abelia, har vært en uke på SXSW i Austin. Nå tar han med seg en av de viktigste trendene hjem til Norge og arrangerer konferanse sammen med Telenor om kunstig intelligens 30. mars.

Det sier Kjetil Thorvik Brun, fagsjef IKT og digitale næringer i Abelia etter å ha vært en uke på SXSW i Austin.

South by Southwest (SXSW) har raskt utviklet seg til å bli verdens største teknologikonferanse. De satser stort på flere områder som er relevante for både Abelia og våre medlemsbedrifter, som f.eks. kunstig intelligens, læringsteknologi, helse- og velferdsteknologi, robotisering og digitalisering generelt. Abelias fagsjef for IKT og digitale næringer, Kjetil Thorvik Brun, har vært til stede under konferansen den siste uken sammen med flere av våre medlemsbedrifter.

Allerede før helgen arrangerte Abelia sammen med blant annet det norske konsulatet i Houston et nettverkstreff for nordmenn som deltok på konferansen. - Vi fikk samlet en veldig spenndene blanding av folk fra forskjellige bransjer, sier Thorvik Brun. 

Abelias IKT-sjef oppsummerer med at det har vært en heseblesende og inspirerende uke full av inntrykk, og legger til at denne konferansen gir unik kunnskap om temaene som vil være førende for offentlig diskusjon og debatt av relevans for kunnskaps- og teknologinæringen, særlig IKT. 

Konferansen AI nå  - kunstig intelligens og nye arbeidsplasser finner sted hos Telenor 30. mars. Mer informasjon og påmelding finnes her.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Nummeret er avmeldt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: