Abelia

Innhold

  • Abelia
  • Bransjer
  • IKT
  • Innspill til digital vask

Jakter hindre for digitalisering – har du tips?

Nyhet, IKT

Publisert

#205

Vasking pågår

Utdaterte lover og regler hindrer digitalisering og fremveksten av nye forretningsmodeller. Vi trenger en digital vask av regelverk. Hva er ditt eksempel?

Norsk næringsliv opplever skyhøy endringstakt og krav til omstilling. Stabile rammevilkår er selvsagt viktig, men det norske lovverket har kanskje vært litt for stabile. Vi trenger lover og regler som henger med i svingene, som tilrettelegger for nye løsninger, forretningsmodeller og teknologier.

Abelia jobber med å få til en større gjennomgang av eksisterende lover, forskrifter og etablert praksis for forvaltning av disse. Eksempler kan være fortsatt krav om analoge signaturer, hindre mot deling av data, krav om taksameter, hindre mot lagring av data i andre land eller lignende.

Vi samler konkrete eksempler på lover og regler som er til hinder og bør oppdateres. I den forbindelse vil vi ha dine innspill. Har du kommet over hindre i ditt arbeid med digitalisering? Meld ifra.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: