Elementa

Design og Merkevare

Abelias design- og merkevarebedrifter spiller en sentral rolle i norsk næringsliv. Bedriftene utfører strategi- og designprosesser som er viktige drivere for innovasjon og utvikling, og som omsetter kreative ideer til nye løsninger, produkter og tjenester.

Området defineres som en kunnskapsnæring hvor design- og merkvareprosesser er drivere i forretningsmodellen. Bedriftene opererer både i business to business-, og consumer to consumer segmentet, enten det gjelder å styrke andre bedrifters konkurransekraft, eller egen virksomhet gjennom utviklingsprosesser innen markeder som mote og sport, møbel og interiør, industridesign og arkitektur, tjeneste- og grafisk design.  

Bedriftene befinner seg i et betydelig konkurransepreget globalt marked, og opplever sterke kompetanseglidninger hvor spesielt skjæringspunktet mellom design og teknologi har særlige utviklingsmuligheter.

Næringsliv og samfunn er i hurtig endring. Teknologi og sosiale medieplattformer driver en utvikling som skaper nye konsummønstre og en omfattende globaliseringsbølge. Dette påvirker marked, kompetansebehov, og rettigheter. Design- og merkevarebedrifter er konjunktursensitive og må tilpasse seg raskt. Som medlem i Abelia er bedriften bedre rustet til å møte omstilling og utfordrende situasjoner. 

Siste nytt på design- og merkevareområdet:

Kommende arrangementer:

 1. 29. september 2021,

  Clarion Hotel The Edge, Kaigata 6, 9008 Tromsø

  Tromsø: Aktuelt innen arbeidsrett og HR

  Velkommen til Aktuelt i Tromsø. Du vil få faglig påfyll og erfaringsutveksling knyttet til operativt og strategisk HR-arbeid.

  Kun for medlemmer
 2. 29. september 2021,

  NHO Rogaland, Børehaugen 1A, 4006 Stavanger

  Stavanger: Aktuelt innen arbeidsrett og HR

  Velkommen til Aktuelt i Stavanger. Du vil få faglig påfyll og erfaringsutveksling knyttet til operativt og strategisk HR-arbeid.

  Kun for medlemmer
 3. 30. september 2021,

  Scandic Ørnen, Lars Hilles gate 18, 5008 Bergen

  Bergen: Aktuelt innen arbeidsrett og HR

  Velkommen til Aktuelt i Bergen. Du vil få faglig påfyll og erfaringsutveksling knyttet til operativt og strategisk HR-arbeid. Vi avslutter dagen med lunsj.

  Kun for medlemmer

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: