Abelia

Innhold

Sammen om bærekraftsatsing: Fremtidens Næringsliv

Nyhet, Bærekraft, Fremtidens Næringsliv

Publisert

Abelia og UN Global Compact Norge samler sterke stemmer til samtaler om bærekraft og business.

Et digitalt og bærekraftig kunnskapssamfunn er Abelias visjon. Vi har tro på at vi kommer dit gjennom bærekraftmål 17: Samarbeid for å nå målene. Derfor samler vi personer som former fremtidens næringsliv til samtaler om bærekraft og business.    

Samarbeidet tar form at et dialog- og opplysningsarbeid blant annet gjennom podcasten Fremtidens Næringsliv og nettmagasinet fremtidensnæringsliv.no

- Fremtidens næringsliv er digitalt og bærekraftig. Det er målet, men veien er ikke like tydelig for alle. Derfor vil jeg gjennom 2021 jobbe sammen med UN Global Compact for å grave frem enda mer inspirasjon, gode ideer og beste praksis-eksempler fra bedriftene som jobber for å skape fremtidens næringsliv, sier Øystein E. Søreide, administrerende direktør i Abelia.

–Vi er veldig glade for at vi har fått Abelia med på laget i podkasten og magasinet Fremtidens Næringsliv, og er sikre på at det vil styrke både innhold og rekkevidde, sier Kim N. Gabrielli, administrerende direktør i UN Global Compact Norge.

Første episode med utviklingsministeren

Første felles episode er allerede tilgjengelig. Der hører du utviklingsministeren i samtale med Øystein E. Søreide og Kim Gabrielli om bærekraftig finans i utviklingspolitikken.

Hvordan får vi i gang bærekraftig finans i utviklingspolitikken, slik at bedrifter kan bidra til bærekraftsmålene og investere i nye markeder? Utviklingsminister Dag-Inge Ulstein (KrF) forteller om klimafondet under utredning og utradisjonelle partnerskap, og understreker at partnerland etterspør investeringer i like stor grad som bistand.

Hør første episode her:

Livesending 17. desember: Bærekraftsledelse: Fra Ord til handling

Fremtidens Næringsliv sendte live 17. desember kl. 10:00. Tema er bærekraftledelse. Denne episodens gjest er Tonje Sandberg i Accenture og Sverre Thornes i KLP.

Les mer om arrangementet her.

På tross av koronapandemi og økonomisk resesjon hopper flere og flere toppledere nå ned fra gjerdet, og er klare for å gjøre bærekraft til business. Tiden har kommet for handling, men hva kreves av ledelsen, og hvordan går man egentlig frem?

Få med deg livestream av podkasten Fremtidens Næringsliv 17. Desember. Konsernsjef i KLP Sverre Thornes og administrerende direktør i Accenture Norge, Tonje Sandberg møter podkastvert og direktør i UN Global Compact Norge, Kim Noguera Gabrielli til en prat om bærekraftsledelse og hvordan det kan være både lønnsomt og et viktig konkurransefortrinn

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: