Innhold

Bærekraftig innovasjon for et konkurransedyktig næringsliv

Sammen med resten av verden, står Norge og norsk næringsliv overfor komplekse bærekraftutfordringer, som krever at vi endrer måten vi gjør ting på.  

For å skape et samfunn som bygger på en bærekraftig utnyttelse av verdens ressurser, må privat næringsliv, offentlig sektor, frivillige organisasjoner, akademia og sivilbefolkningen være med å endre måten vi lever på, og hvordan vi jobber.  

På disse sidene blir du bedre kjent med bedrifter som har gjort bærekraft til sitt konkurransefortrinn, ved å se muligheter der andre har sett utfordringer. Du får også innblikk i hva som skal til for å skape morgendagens konkurransekraft for bedrifter med bærekraft i kjernen av sin forretningsmodell. 

 

Les mer:

  1. Produserer og leverer det du trenger, der og når du trenger det

    Gelato er et eksempel på radikal innovasjon og noe Norge og verden trenger mer av: Å utvikle løsninger som lar oss få til mer med mindre. Uten å eie et eneste trykkeri eller printer har Gelato bygget verdens største nettverk for produksjon av personlig tilpassede produkter som klær, plakater og veggkunst, kopper, fotobøker og kort. Produktene produseres på vegne av det økende antallet gründere, designere og SMBer som vil selge produktene sine over internett og til kunder i hele verden.

Relevant:

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Abelia Open 2021: Ett skritt foran

Et fremtidsrettet næringsliv

Hvordan kan teknologi- og kunnskapsbedrifter sørge for at vi kommer ett skritt foran mot et bærekraftig kunnskapssamfunn?

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: