Abelia

Innhold

KOMM og #metoo

Publisert

KOMM har invitert representanter for å diskutere tiltak, retningslinjer og rutiner som bør bli bransjepraksis. Disse tiltakene bør omhandle trakassering, men også like muligheter uavhengig av kjønn og lik lønn for likt arbeid.

Først av alt vil jeg på vegne av KOMM, si som så mange andre har sagt før meg at #metoo-kampanjen er utrolig viktig. Denne kampanjen har bidratt til å sette seksuell trakassering på dagsorden. De siste ukene har vist at dette er et problem som har rammet mange i ulike bransjer.

KOMM har nulltoleranse for enhver form for trakassering og vi ber om at alle våre medlemsbedrifter kommuniserer sin holdning til ansatte og evaluerer sine rutiner for varsling.

KOMM har invitert de største byråene i styret om å stille med en representant for å diskutere tiltak, retningslinjer og rutiner som bør bli bransjepraksis. Disse tiltakene og rutinene bør omhandle trakassering, men også like muligheter uavhengig av kjønn og lik lønn for likt arbeid. Resultatet fra denne arbeidsgruppen vil bli kommunisert på vår web og Facebook-side.

Oslo november 2017

Nina Riibe
Styreleder
Sertifiserte kommunikasjonsbyråer (KOMM)

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: