Abelia

Innhold

Tiårsjubileum for Gullkorn

Nyhet

Publisert

Hvete på kornåker, illustrasjonsfoto

Årets beste kommunikasjonsjobber hedres med prisutdeling og jubileumsfest 26. oktober i Kulturkirken Jakob.

Kommunikasjonsprisen Gullkorn feirer tiårsjubileum og har for lengst blitt en etablert og anerkjent prisutdeling. Prisen hedrer de beste kommunikasjonsjobbene med utgangspunkt i PR og fortjent oppmerksomhet, men stadig flere byråer utenfor den tradisjonelle «PR-dammen» høster nå også Gullkorn. I fjor stakk Try av med den høyeste utmerkelsen, noe som viser at prisen står stødig i et bredt spekter av byråer.

− Selv om Gullkorn har sitt utgangspunkt i PR og fortjent oppmerksomhet, synes vi det er viktig at alle typer byråer kan nominere til prisen. Med den pågående bransjeglidningen er det viktig at Gullkorn kan være en arena der byråer fra mange disipliner måler krefter. Men Gullkorn vil fortsatt være en pris der PR og fortjent oppmerksomhet står i høysetet, sier Simen Johannessen, ansvarlig for gjennomføringen av Gullkorn i KOMM.

Fagdag også i år

I år er Kulturkirken Jakob arena for oppmerksomhetsfesten. Fagdagen fra i fjor videreføres, etter mange gode tilbakemeldinger på arrangementet. Her inviteres alle nominerte til å presentere sine caser, noe svært få kommunikasjonspriser vanligvis gjør.

− Fjorårets arrangement var godt likt, og vi har derfor valgt å videreføre mange av elementene. Samtidig ville vi gjerne finne et nytt og annerledes lokale, som gjør at hele bransjen kan samles til middag og fest når vi kårer det ypperste Norge har av kommunikasjonsarbeid, sier Johannessen.

Jurygeneral fra Dinamo

Årets jurygeneral er Henning Brikt Andersen, seniorrådgiver og fagansvarlig for PR i Dinamo. Han skal lede jurylederne for 11 kategorier for å finne de aller beste kommunikasjonsjobbene som er gjort i Norge det siste året.

I tillegg deles Årets Gullkorn ut til den beste jobben på tvers av kategorier, samt Årets hederspris og talent, der de to sistnevnte kåres av styret i KOMM.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: