Abelia

Innhold

Stian Lyberg ny KOMM-leder

Nyhet, Kommunikasjon

Publisert

Stian Lyberg.

Oslo 11. september 2015. Stian Lyberg fra PR-operatørene er valgt til ny styreleder i bransjeforeningen KOMM etter Henriette Grønn.

Den 10. september ble Stian Lyberg (41) valgt til ny styreleder i KOMM, bransjeforeningen som organiserer kommunikasjonsbyråene i Norge. Lyberg er partner og en av grunnleggerne av PR-operatørene, og har tidligere erfaring som adm dir i mediebyrået Vizeum, konsulent i reklamebyrået BBDO og markedssjef i Expert Norge. Han har også sittet i styret i Mediebyråforeningen og i reklamebyrået Isobar, som er en del av Aegis Media Network Norge.

─  Kommunikasjonsbransjen er i kraftig utvikling, og står overfor svært spennende utfordringer i tiden som kommer. Styreledervervet gir god mulighet til å bidra positivt i arbeidet med videreutviklingen av bransjen. En av hovedoppgavene vil være å synliggjøre verdien av alt det gode kommunikasjonsarbeidet som gjøres hver dag i norske byråer, sier Lyberg.

Lyberg overtar som styreleder etter Henriette Grønn som fratrådte vervet da hun sa opp sin stilling i Geelmuyden Kiese. Nina Riibe fra Geelmuyden Kiese erstatter Grønn i styret.

─  KOMM har nå et bredt sammensatt og kompetent styre, som representerer bredden i kommunikasjonsbransjen. Det er god dynamikk, og allerede fruktbare diskusjoner i styret. Alle brenner for å utvikle faget og bransjen, sier Lyberg.

KOMM er bransjeorganisasjonen for kommunikasjonsbyråer som er sertifisert av Det Norske Veritas (DNV). Alle de ledende kommunikasjonsbyråene i Norge er medlem av KOMM. KOMM er en del av Abelia, og tilsluttet International Communications Consultancy Organisation - ICCO.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Stian Lyberg, styreleder i KOMM og partner i PR-operatørene
Tlf. +47 988 32 578 eller e-post: sl@pr-o.no

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: