Abelia

Innhold

PR-bransjens talenter til Cannes

Nyhet, Kommunikasjon

Publisert

Eivind Hammer Myhre fra PR-operatørene.

Eivind Hammer Myhre og Cathleen R. Rønning fra PR-operatørene stakk av med seieren i den norske kvalifiseringen til Cannes Young Lions i 2017. 16. mars starter årets utgave av konkurransen.

Også i år skal to kommunikasjonsrådgivere under 30 år sendes til Cannes. 16. mars starter en ny versjon av PR-konkurransen Cannes Young Lions PR.

Cannes Lions er verdens største kommunikasjonskonkurranse, og for fjerde gang gir Sertifiserte kommunikasjonsbyråer (KOMM) Norges største PR-talenter en unik mulighet til å vise hva de kan og konkurrere mot de beste.

Cannes Young Lions PR er en konkurranse for kommunikasjonsrådgivere under 30 år, og det norske vinnerlaget får en reise til Cannes der de får delta i verdens største kommunikasjonskonkurranse for unge talenter – som en del av verdens største kommunikasjonsfestival Cannes Lions.

Les også: Unge løver fra PR-operatørene

Her skal de forsvare nasjonens ære i konkurranse med PR-talenter fra hele verden gjennom intens oppgaveløsing i to døgn. De som stikker av med seieren i Norge får med andre ord en opplevelse for livet og en unik mulighet til å knytte kontakter med bransjekollegaer fra hele verden.

Praktisk informasjon

Deltakelsen i Young Lions PR går ut på at et lag på to personer under 30 år går sammen om å løse en caseoppgave. Lagene behøver ikke å bestå av personer som jobber i samme byrå, men de må jobbe med betalende kunder. Det betyr at studenter på utplassering ikke kan delta. Det er ellers ingen begrensninger på hvor mange lag hvert byrå kan stille med.

Det er imidlertid viktig å merke seg at konkurransen kun er åpen for lag som arbeider i PR-byrå eller andre typer byrå med en egen PR-avdeling. Deltakerne har rundt en uke på seg til å besvare oppgaven.

Vinnerlaget får festivalpass til Cannes Lions dekket av KOMM, mens alle andre utgifter knyttet til deltakelse, inkludert fly og hotell, dekkes av byrået laget er tilknyttet.

De viktigste tidspunktene for konkurransen

  • Fredag 16. mars, kl. 10.00: Oppgaven (brief) offentliggjøres på komm.abelia.no. Deltakerne har en uke på seg til å besvare oppgaven.
  • Onsdag, 21. mars, kl. 23.59: Innlevering av besvarelsen i form av en Keynote- eller PowerPoint-presentasjon på e-post til: line@abelia.no. Husk kontaktinformasjon!
  • Fredag, 23. mars, kl. 0900-12.00: Deltakerne har 15. minutter hver til å presentere sine oppgavebesvarelser (inkludert 5 minutter til spørsmål) for juryen hos CAPA i Wergelandsveien 21. Nøyaktig tid for presentasjon avtales direkte med deltakerne etter at besvarelsene er sendt inn.
  • Mandag, 26. mars: Offentliggjøring av vinnerne.
  • 20. juni: Finalegjennomføring i Cannes.

Det er ingen påmelding til konkurransen utover at laget må oversende sin besvarelse innen innleveringsfristen. Det må gå tydelig frem hvem som står bak besvarelsen, inkludert kontaktinformasjon.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: