Abelia

Innhold

Ny styreleder i KOMM

Nyhet, Kommunikasjon, Rådgivere

Publisert

Portrait av Nina Riibe, styreleder i KOMM og CEO i Geelmuyden Kiese Norge.

CEO Nina Riibe i Geelmuyden Kiese Norge er ny styreleder i KOMM.

CEO Nina Riibe i Geelmuyden Kiese Norge er valgt til ny styreleder i bransjeforeningen KOMM, som organiserer kommunikasjonsbyråene i Norge. Hun etterfølger Stian Lyberg fra PR-operatørene som har hatt vervet siden 2015.

Nina Riibe har vært i Geelmuyden Kiese siden 2011, da hun startet som CFO. Fra mars i år har hun ledet Geelmuyden Kieses norske virksomhet. Som siviløkonom har Riibe hatt flere lederroller, blant annet i event-byrået Concept Communication, tech start-up selskapet Snap TV og ISS. Karrieren startet som revisor i Arthur Andersen.

─ Det har aldri vært mer spennende å jobbe med kommunikasjon. Dette styret må diskutere hvordan byråene best skal håndtere bransjeglidningene, og hvilke konsekvenser glidningene får for organiseringen av kommunikasjonsbransjen. Som styreleder i KOMM vil jeg også ta initiativ til dialog med andre kommunikasjonsforeninger med sikte på samarbeid i kommunikasjonsfagets og kundenes interesse, sier Riibe.

─ KOMM har et styre som representerer bredden i bransjen. Styremedlemmene har lang erfaring og kan bidra med nyttig innsikt i spennende diskusjoner. Jeg ser frem til samarbeidet vårt, sier Riibe.

KOMM er bransjeorganisasjonen for kommunikasjonsbyråer i Norge. Alle de ledende kommunikasjonsbyråene i Norge er medlem av KOMM, som er en del av Abelia og tilsluttet International Communications Consultancy Organisation – ICCO.

Øvrige styremedlemmer i KOMM 2017/2018:

  • Elin Ytterdahl Tohje, Dinamo
  • Simen A. Johannessen, Gambit H+K
  • Rolf Ellingsen Aaneland, MSL Group
  • Hanne Kjærnes, PR-operatørene
  • Georg Richvoldsen, Burson-Marsteller
  • Arent Kragh, NOR PR

For mer informasjon, vennligst kontakt styreleder Nina Riibe i KOMM på 976 51 460 eller nina.riibe@gknordic.com.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: