Abelia

Innhold

En optimistisk global kommunikasjonsbransje

Nyhet, Kommunikasjon

Publisert

Logoen til World PR Report

ICCO & PR Weeks World Report 2016 tegner et optimistisk bilde av kommunikasjonsbransjens fremtid, uten at det er fritt for utfordringer.

Hvert år utarbeider International Communications Concultancy Organization (ICCO) en rapport om utviklingen i den globale kommunikasjonsbransjen. Fra i år er denne rapporten utarbeidet i samarbeid med det internasjonale bransjemagasinet PR Week.

Rapporten og analysen gir et bilde av hvor bransjen står i dag, hvordan den har utviklet seg over de siste årene, samt noen prognoser og antakelser om i hvilken retning den vil bevege seg i tiden som kommer. I tillegg inneholder den en oversikt over utviklingen til de 100 største byråene og byrånettverkene i verden.

Overordnet viser rapporten at kommunikasjonsbransjen er optimistisk på egne vegne, og at det forventet økt lønnsomhet i bransjen i tiden som kommer. Rapporten viser også at inntektene i kommunikasjonsbransjen i stadig større grad kommer fra nye type leveranser, og at utvidede marketingtjenester vokser raskt. PR-bransjens evne til å raskt tilpasse seg endrede rammebetingelser, innsikt og strategisk forståelse og kreativitet trekkes frem som noen av fortrinnene bransjen har i forhold til konkurrerende bransjer. 

Bransjens største utfordringer i fremtiden ligger ifølge rapporten i evnen til å tiltrekke seg et bredere spekter av talenter og kompetanse, evnen til å ta seg betalt i tråd med verdiene den skaper og sist med ikke minst evnen til å tilpasse seg den generelle økonomiske situasjonen i de ulike markedene.

Det er med andre ord en lys fremtid, men ikke uten utfordringer.

Her finner du rapporten i .pdf-format

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: