Abelia

Innhold

Cannes Young Lions utsatt

Nyhet

Publisert

Logo - Cannes Young Lions

Cannes Young Lions PR er en konkurranse for kommunikasjonsrådgivere under 30 år, og det norske vinnerlaget får en reise til Cannes der de får delta i verdens største kommunikasjonskonkurranse for unge talenter.

Verdens største kommunikasjonskonkurranse er utsatt til oktober. – Synd, men også helt på sin plass, sier fjorårets vinner, og et av årets jurymedlemmer, Karen Brynildsen.

Cannes Lions er verdens største kommunikasjonskonkurranse. De siste seks årene har Abelia kåret det norske teamet som skal delta i Young Lions-konkurransen innen PR. På grunn av situasjonen rundt koronaviruset har Cannes Lions besluttet å flytte festivalen fra juni til 26.-30. oktober. De skriver i sin uttalelse:  

– Avgjørelsen ble tatt etter noen meget produktive samtaler med våre kunder og etter samråd med offentlige helsemyndigheter i byen Cannes og de franske myndighetene. Helse sikkerhet og velvære for samfunnet må bli prioritert. Vi har samarbeidet med byen Cannes for å sikre at når vi flytter fra juni til oktober, vil det være en smidig overgang for alle. 

Som følge av dette velger Abelia å utsette også den norske konkurransen inntil videre.   

– Å få reise ned til Cannes i fjor og konkurrere med lag fra hele verden i Young Lions PR er uten tvil noe av det største jeg har vært med på! Jeg tok med masse inspirasjon og læring fra kampanjene og foredragene i bagasjen hjem. Det er selvfølgelig synd at festivalen utsettes, men også helt på sin plass i den ekstraordinære tiden vi står i nå. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som jurymedlem når konkurransen settes i gang igjen senere i år. Sier fjorårets vinner av den norske kåringen, og et av årets jurymedlemmer, Karen Brynildsen i Gambit H+K. 

– Jeg håper vi får dette på beina igjen så raskt som mulig. Det er utrolig givende å vise og videreutvikle de unge talentene vi har i medlemsmassen. Sier administrerende direktør i Abelia, Øystein Eriksen Søreide. 

Følg med her for oppdateringer rundt kåringen.  

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: