Abelia

Innhold

Cannes Young Lions avlyst

Nyhet

Publisert

Logo - Cannes Young Lions

Cannes Young Lions PR er en konkurranse for kommunikasjonsrådgivere under 30 år, og det norske vinnerlaget får en reise til Cannes der de får delta i verdens største kommunikasjonskonkurranse for unge talenter.

Kommunikasjonsfestivalen utsettes til 2021

Cannes Lions er verdens største kommunikasjonskonkurranse. De siste seks årene har Abelia kåret det norske temaet som skal delta i Young Lions-konkurransen. Det ble i første omgang besluttet å utsette festivalen til oktober. Nå er det imidlertid bestemt at festivalen flyttes til 21.-25. juni 2021. Det vil si at det ikke blir avholdt noen kåring eller konkurranse i år.

-Siden effekten av COVID-19 fortsetter å merkes over hele verden, både på forbrukere og kunder på tvers av markedsførings-, kreative og medieindustrier, har det blitt klart for oss at våre kunders prioriteringer har skiftet. Deres behov er nå å beskytte mennesker, levere viktige forsyninger til forbrukere, og å fokusere på å bevare selskaper, samfunn og økonomier, skriver Cannes Lions i sin uttalelse.

-Det er veldig synd at Young Lions-konkurransen 2020 avlyses, men helt naturlig gitt hensynet til smittebegrensing. Vi vil fortsette arbeidet vårt med å løfte frem unge talenter, og jobber med flere måter å kole bransjen sammen med resten av vår medlemsmasse, sier administrerende direktør i Abelia, Øystein Eriksen Søreide.

 

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: