Abelia

Innhold

Cannes Young Lions 2020

Nyhet

Publisert

Logo - Cannes Young Lions

Cannes Young Lions PR er en konkurranse for kommunikasjonsrådgivere under 30 år, og det norske vinnerlaget får en reise til Cannes der de får delta i verdens største kommunikasjonskonkurranse for unge talenter.

Konkurrer om muligheten til å delta på verdens største kommunikasjonskonkurranse!

Cannes Lions er verdens største kommunikasjonskonkurranse, og for sjette gang får Norges største PR-talenter en unik mulighet til å vise hva de kan og konkurrere mot de beste. 

 

Viktige endringer

En ny oppdatering fra Cannes Lions forteller at festivalen ikke blir gjennomført i år, men 21.-25. juni 2021. På bakgrunn av utviklingen rundt koronaviruset flytter vi også den norske kåringen til 2021. Les mer om saken her.

 

Kriterier for å delta

 Alle team må bestå av to personer. De trenger ikke å være fra samme bedrift. Begge deltakere må være født på eller etter 22. juni 1989.  Deltakerne vil få utlevert en caseoppgave som de har to dager på seg til å besvare, som så skal presenteres for en jury. Besvarelsen skal leveres og presenteres på engelsk. 

 

For spørsmål, ta kontakt med Ylva Celius Trulsen

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: