Abelia

Innhold

Brief for Young Lions PR 2018

Nyhet, Kommunikasjon

Publisert

Logo - Cannes Young Lions

Cannes Young Lions PR er en konkurranse for kommunikasjonsrådgivere under 30 år, og det norske vinnerlaget får en reise til Cannes der de får delta i verdens største kommunikasjonskonkurranse for unge talenter.

Her finner du oppgaven (brief) til konkurransen Young Lions PR. Innleveringsfrist er 21. mars.

Årets case i konkurransen er fra UNICEF, og du kan laste det ned her.

Innleveringsfristen er onsdag 21. mars kl. 23.59. Alle innleverte besvarelser skal presenteres foran en jury fredag 23. mars.

Kommunikasjonsdirektør Jean-Yves M. Gallardo i UNICEF Norge gir følgende bakgrunnsinformasjon for oppgaven:

- For UNICEF har alle barn rett til å bli beskyttet mot vold, utnyttelse og overgrep. Imidlertid lider millioner av barn over hele verden fra alle sosioøkonomiske bakgrunner, i alle aldre, religioner og kulturer vold, utnyttelse og overgrep hver dag. Flere millioner er i fare. Derfor starter UNICEF i 2018 en kampanje for å stoppe vold mot barn i og utenfor skolene. Kampanjen tar sikte på å øke bevisstheten, påvirke endring av atferd og holdninger, spre ideen om null toleranse for vold mot barn og bidra til å gi jenter og gutter mulighet til å snakke ut når de opplever eller er vitne til vold.

Praktisk informasjon

Deltakelsen i Young Lions PR går ut på at et lag på to personer under 30 år går sammen om å løse en caseoppgave. Lagene behøver ikke å bestå av personer som jobber i samme byrå, men de må jobbe med betalende kunder. Det betyr at studenter på utplassering ikke kan delta. Det er ellers ingen begrensninger på hvor mange lag hvert byrå kan stille med.

Det er imidlertid viktig å merke seg at konkurransen kun er åpen for lag som arbeider i PR-byrå eller andre typer byrå med en egen PR-avdeling. Deltakerne har rundt en uke på seg til å besvare oppgaven.

Vinnerlaget får festivalpass til Cannes Lions dekket av KOMM, mens alle andre utgifter knyttet til deltakelse, inkludert fly og hotell, dekkes av byrået laget er tilknyttet.

De viktigste tidspunktene for konkurransen

  • Fredag 16. mars, kl. 10.00: Oppgaven (brief) offentliggjøres på komm.abelia.no. Deltakerne har en uke på seg til å besvare oppgaven.
  • Onsdag, 21. mars, kl. 23.59: Innlevering av besvarelsen i form av en Keynote- eller PowerPoint-presentasjon på e-post til: line@abelia.no. Husk kontaktinformasjon!
  • Fredag, 23. mars, kl. 0900-12.00: Deltakerne har 15. minutter hver til å presentere sine oppgavebesvarelser (inkludert 5 minutter til spørsmål) for juryen hos CAPA i Wergelandsveien 21. Nøyaktig tid for presentasjon avtales direkte med deltakerne etter at besvarelsene er sendt inn.
  • Mandag, 26. mars: Offentliggjøring av vinnerne.
  • 20. juni: Finalegjennomføring i Cannes.

Last ned oppgave (brief) til årets konkurranse her.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: