Abelia

Innhold

Årets byrå - kundene har ordet

Nyhet

Publisert

Årets Byrå, logo

Kåring av Årets Byrå skjer i Oslo konserthus 30. mai.

Årets Byrå er en grundig undersøkelse hvor norske kommunikasjonsbyråer evalueres av sine kunder på en rekke områder som er sentrale for gode fungerende og langvarige kunderelasjoner.

Det er analysebyrået Regi som gjennomfører undersøkelsen Årets Byrå i samarbeid med Dagens Næringsliv, KOMM, Annonsørforeningen, Kreativt Forum og Mediebyråforeningen.

Undersøkelsen gjennomføres for andre gang i Norge, og er først og fremst et viktig verktøy for byråene i arbeidet med å bli stadig bedre. Formålet med bransje- og kvalitetsrapporten er å øke forståelsen for hva som gir vellykkede kundeforhold, hvilke utfordringer kommunikasjonsbransjen står overfor, og hva som er de mest sentrale områdene i samarbeidet, sett fra kundens perspektiv.

Undersøkelsen er også utgangspunkt for en årlig kåring av landets beste byråer. I år finner denne kåringen sted 30. mai i Oslo Konserthus. Sett av dagen, og la deg inspirere av landets beste kommunikasjonsbyråer.

Du kan lese mer om undersøkelsen og kåringen her

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: