Abelia

Innhold

Høringsinnspill til rapporten Utredning av insentiver for kommersialisering av forskningsresultater i universitets- og høyskolesektoren

Dette er FFAs høringsinnspill til rapporten Utredning av insentiver for kommersialisering av forskningsresultater i universitets- og høyskolesektoren.

FFA har gitt uttalelse til utredning om insentiver for kommersialisering av forskningsresultater i UH-sektoren.

Vi er svært positive til at det nå settes søkelys på hvordan økt kommersialisering fra forskning kan insentiveres. Vi er enige i utredningens understreking av FORNY2020 som en vesentlig faktor og oppfordrer til at ordningen forsterkes. Vi stiller samtidig spørsmål ved innretningen av flere av tiltakene som anbefales i utredningen, bl.a. med bakgrunn i at vi er spørrende til om det nødvendigvis er forskerne selv som vil være de beste til å kommersialisere forskningen, eller om det primært vil være andre – TTO'en og/eller en samarbeidende bedrift, for eksempel i et klyngesamarbeid.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: