Innhold

Abeliavorspiel: Pyro, pølser og omstilling

  • 18. aug 2016Kl. 19:00
  • Telenor Arena Arendal, Nygaten 4

Med løs snipp, kulturelle og vitenskapelige overraskelser, og vår egenproduserte bingo, lader Abelia med venner opp til partilederdebatten. Tema for vorspielet er den velkjente omstillingen, men forhåpentligvis med en ny drakt.

20:0022:00
Før debatten
Telenor Arena Arendal
20:0020:10
Velkommen til Arendal

Konsernsjef i Telenor Group ønsker velkommen til Telenors Arena og Arendal

Sigve Brekke

Konsernsjef i Telenor

20:1020:20
Klar, ferdig - omstill!

Abelia har gjentatte ganger til ordet for at fremtidens skole må være nysgjerrighetsdrevet og praktisk – barna må lære å lære. Hvem passer bedre til å formidle dette enn Vilde Vite?
Vilde Vite er historien om en litt skolelei jente, som finner tilbake nysgjerrigheten og læringsgleden gjennom eksperimenter, søking etter å viten og praktisk testing av kunnskap. Vi lover et forrykende show. 

Vitensenterforeningen

20:2020:45
Hvordan kan vi måle omstilling?

Som sjef for Abelia har Håkon vært opptatt av et Norge i omstilling må skjønne hvordan vi best utruster oss til en slik endringsprosess. Hva skal Norge være gode på, hva er våre fortrinn og hvordan kan vi utvikle vår allerede gode ekspertise på andre områder? Ikke minst – hvordan legger vi til rette for denne utrustningen? Håkon søkte råd hos analysebyrået Ny Analyse, som fikk i oppdrag å finne de rette parameterne og målingene for omstilling. Første slipp av rapporten skjer i Arendalsuka, dette vil du ikke gå glipp av. 

Håkon Haugli

Administrerende direktør i Abelia

20:4521:05
Vitenskapelig overraskelse

Omstilling handler om at norske aktører må ta et eierskap til en ønsket og nødvendig endring. For mange aktører holder på med en pekelek – og at det altfor lett pekes på alle andre enn seg selv. Derfor er det en glede for oss å vise frem noen som definitivt peker på seg selv, og i tillegg viser hvordan deres ansvar for å omstille er positivt for flere enn kun i egen bedrift. 

21:0521:50
Skal vi leve av å snakke om omstilling?

Vi inviterer flere av topplederene i Abelias medlemsbedrifter til en samtale med klimaministeren for å diskutere hvordan vi kan gå fra ord til handling i omstillingsdebatten. Klimaministeren har varslet at han vil utfordre Abelias medlemmer til å finne lønnsomme ideer for å skape grønn konkurransekraft. Da er kunsten at næringslivet ikke bare kan peke på politikken og statsbudsjetter, men også på seg selv og sine forretningsstrategier.

Klima- og miljøministrer Vidar Helgesen21:5022:15
Bullshit-bingo og fremtidstanker
22:30
Pølser, mingling og partilederdebatt på storskjerm

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: