Innhold

Velkommen til Arendalsuka 2021

Mandag 16. - fredag 20. august

Arendalsuka er en årlig arena hvor nasjonale aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk, for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid.

Vi ønsker velkommen til Abelias bidrag under Arendalsuka 2021. Abelia er til stede hele uken og arrangerer hybride arrangementer mandag 16. og tirsdag 17. august, for deg som er opptatt av kunnskaps- og teknologinæringen. Sammen med bedrifter, politikere, forskere og gründere gir vi deg Omstillingsdebatten, Fremtidsdebatten, Digitaliseringsdebatten, Kompetansedebatten, Innovasjonsdebatten og selvsagt mingle & stream av partilederdebatten. Velkommen skal du være, fysisk eller digitalt.

Du møter blant andre: Mari Sundli Tveit, administrerende direktør i Forskningsrådet, Stein-Erik Vellan , administrerende direktør i Telia Norge, Ingrid Stenstadvold Ross, generalsekretær i Kreftforeningen og Petter-Børre Furberg, administrerende direktør i Telenor Norge.

Se Abelias program her

Relevant:

Vi teller ned til Arendalsuka 2021

  • 15dager
  • 3timer
  • 49minutter

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: