Innhold

Meld deg på

FFA Årskonferanse 2021

Instituttsektoren i 2030: Forskningspolitikk og omstilling 

5. mai kl 09:00-13:00 | Digital konferanse

Under årets FFA årskonferanse setter vi revidering av langtidsplanen for forskning i fokus sett i sammenheng med de store samfunnsutfordringene og behovet for omstilling etter covid-19. Hvordan vil revidering av langtidsplanen for forskning påvirke forsknings- og instituttpolitikken og instituttenes rolle i fremtiden? 

Hva betyr det? Det betyr svar på spørsmål som hvilke samfunnsutfordringer kan forskningsinstituttene løse, hvordan gjør vi det og hvordan kan forskning og nye løsninger gi skifte i den grønne og digitale omstillingen? Omstilling for mer grønt og digitalt skifte krever ny kompetanse og nye løsninger. Mange aktører vil etterspørre kunnskap og andre vil sette ut midler til å få løst problemene de står ovenfor. Hvordan sikre at den beste kunnskapen anvendes - med best kvalitet og relevans, slik at samfunnet får størst effekt igjen for pengene en investerer i forskning?

 

Du møter blant annet Henrik Asheim,  Mari Sundli Tveit, Kristin Danielsen og Kristin Halvorsen.

Endeling program kommer snart!

 
 

 

Siste nytt fra Forskningsinstituttenes fellesarena:

Se fjorårets konferanse her:

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: