Er Norge rigget for omstilling? Seminar 2

Gjennom en møteserie i tre deler inviterer Abelia, Energi Norge, Rederiforbundet, Tekna og Norsk klimastiftelse til kunnskapsdeling og debatt om den store omstillingen av Norge. Del 2: Hva skal vi leve av? Du kan nå se opptaket.

Se opptak av seminaret under.

Frem mot 2030 må Norge ta kvantesprang langs to akser: Vi skal halvere klimagassutslippene i tråd med Paris-avtalens mål om å begrense den globale oppvarmingen til «god under» to garder, samtidig som vi skal øke verdiskapingen og sysselsettingen fra det ikke-petroleumsbaserte næringslivet.  

En rekke rapporter og veikart har det siste året gitt viktig innsikt om, og kommet med forslag til, en vellykket overgang til «livet etter oljen». Mulighetene er mange, men ingenting skjer av seg selv. Hvor går vi herfra, hvordan skal vi prioritere og hvem har ansvar for at de riktige grepene tas i tide?  

Gjennom en møteserie i tre deler inviterer Abelia, Energi Norge, Rederiforbundet, Tekna og Norsk klimastiftelse til kunnskapsdeling og debatt om den store omstillingen av Norge.

Tema for andre seminar er: Hva skal vi leve av? 

Program

Velkommen v/ konferansier Vibeke Munthe Kaas, strategidirektør i Abelia 

Alexandra Bech Gjørv - Hva skal vi leve av?, konsernsjef i SINTEF 

Ingrid Stenstadvold Ross - «Helsenæringen er den nye oljen», generalsekretær i Kreftforeningen

Maren Hjort Bauer - Det blå skiftet, gründer og partner i Fynd Ocean Ventures

Sofie Olsen Jebsen - Havvind – muligheter for Norge, visepresident strategi og forretningsutvikling i Fred. Olsen Ocean AS

Samtale med Kim Gabrielli, administrerende direktør i UN Global Compact Norge og Hilde Bjørnland, professor på Handelshøyskolen BI. Ledet av Vibeke Munthe Kaas, strategidirektør i Abelia

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Flere arrangementer

Arrangementsoversikt sortert på fagområder, tema og sted.

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: