Innhold

Administrerende direktør i Abelia, Øystein Eriksen Søreide er for andre år på rad juryleder for kåringen. Med seg i juryen har han med seg representanter fra forskjellige deler av bransjen.

Anne Grethe Solberg er organisasjonssosiolog (PhD) spesialisert på kjønn og ledelse. Hun er seniorforsker på Arbeidsforskningsinstituttet ved Høyskolen i Oslo og Akershus med ansvar for et kurs om hvordan kjønnsbalanse i ledelse nås.

Hun driver Gender Consulting og har før jobbet i Ernst & Young og ISCO Group og ble «Årets konsulent» i 2012.

Capgemini Invent er en del av Capgemini-gruppen, og er en ledende aktør innen forretningsrådgivning, teknologi, digitalisering og omstillingsprosesser. Karl Thomas har mer enn 20 års erfaring som rådgiver for ledere, og har drevet komplekse omstillinger for en rekke virksomheter innen privat og offentlig sektor. I tillegg har han erfaring fra styreverv og som styreleder.

  • Israr Khan
  • Co-Founder and Chief Product & Technology Officer i Aprila Bank
  • Israr Khan

Israr Khan er en av gründerne bak småbedriftsbanken Aprila og arbeider med produktutvikling og teknologi i banken og er kåret til en av Norges fremste ledertalenter. Han har tidligere jobbet med corporate venture-et Marked.no, vært fagleder for digitalisering på tvers av person, bedrift og storkundesegmentet i DNB, jobbet som konsulent i både Norske så vel som internasjonale konsulentselskap samt også arbeidet i Microsoft med salg og markedsføring. Han har tjenestegjort som Operasjonsoffiser i Forsvaret for 339. skvadronen og 337. skvadronen for 139. Luftving og har en lederutdannelse fra Forsvaret samt det sivile i tillegg til å være utdannet informatiker fra Teknikeren i Oslo.  

Kristin Skogen Lund er konsernsjef i Schibsted. Hun har tidligere vært administrerende direktør i NHO, konserndirektør i Telenor, administrerende direktør i Aftenposten, konsernsjef i Scanpix Scandinavia og administrerende direktør og redaktør i nettportalen Scandinavia Online. Hun har hatt internasjonale lederstillinger i Unilever og Coca-Cola og vært eksportstipendiat ved ambassaden i Madrid. Skogen Lund kan vise til styreverv i Ericsson og Oslo-Filharmonien og Orkla ASA, og har tidligere vært president i NHO. Hun har en MBA fra INSEAD og en Bachelor i International Studies and Business Administration fra University of Oregon.

Næss er leder i Oda-Nettverk, og er en av grunderne av Oda-Nettverk. Kristine er siviløkonom fra Universität St. Gallen, med Master i IT Management, og kurs ved HEC Lausanne og IMD.

Hun har jobbet i IT-bransjen siden 2003, og har hatt ulike roller innen salg og ledelse, samt styreverv i Microsoft Norge, Miles og Amesto. 

Tonje Sandberg har vært administrerende direktør i Accenture Norge siden høsten 2015, og er også leder for Accentures industrisatsing på energi på nordisk nivå. Tonje startet sin Accenturekarriere rett etter at hun var ferdig utdannet siviløkonom fra BI i 1991, og har jobbet med en rekke forskjellige bransjer og industrier. Hun har tidligere vært leder for Accenture Norges avdeling som jobber mot offentlig sektor, men har også lang erfaring fra blant annet telekom.

Steffen Sutorius er direktør i Digitaliseringsdirektoratet og tidligere direktør i Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi) siden 2016. Før det kom han fra direktørstilling i konsulentselskapet Metier. Han har bakgrunn fra ulike lederstillinger i Statens pensjonskasse der han også var prosjekteier for et av de største smidige it- og endringsprosjektene i offentlig sektor, Perform. Steffen Sutorius er siviløkonom fra Norges handelshøyskole.

Øystein Eriksen Søreide er administrerende direktør i Abelia. Han har tidligere vært bydelsdirektør i Bydel Grorud. Før dette var Søreide byråd for helse og sosiale tjenester i Oslo kommune (H). Han har jobbet flere år i industribedriften O. Mustad & Søn, hvor han blant annet var markedsdirektør for EMEA-regionen. Søreide har også vært markedsdirektør i flere ideelle virksomheter - UNICEF Norge, CARE Norge og SOS-barnebyer. Fra 2002 til 2008 var han sjefsekretær i Oslo Høyre. Øystein E. Søreide er utdannet ved Norges Markedshøyskole og Handelshøyskolen BI.

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: