Abelia

Innhold

Innføring i ulike arbeidsrettslige temaer

  • 31. aug 2020til 31. des 2021
  • Arbinn- for Abelia medlemmer
  • Gratis

Dette webinaret ble tatt opp 7. mai 2020 og gir en innføring i aktuelle arbeidsrettslige temaer. Kurset vil være tilgjengelig fra 10. august til 31. desember.

Kun for medlemmer

Webinaret er gratis for medlemsbedrifter og passer for alle som ønsker generelle praktiske råd og tips på disse temaene. I webinaret går vi gjennom regelverket slik det var pr. 7. mai 2020, og vi gjør oppmerksom på at enkelte av reglene, særlig de midlertidige reglene knyttet til Korona-situasjonen, kan ha blitt endret etter at webinaret ble avholdt. Kursinnholdet er generelt og har ikke som hensikt å svare ut individuelle juridiske spørsmål og/eller konkrete saker. Anvendelse av rettsregler på et konkret tilfelle vil alltid kreve spesifikke vurderinger og avveininger.

Ikke nøl med å ta kontakt ved eventuelle spørsmål og/eller behov for juridisk bistand i en konkret sak: Abelias advokatvakt på tlf: 47 23 08 80 75 eller e-post: advokat@abelia.no.

Har du innspill til andre tematikker? Ta kontakt med prosjektleder for møteplasser, Tonje Ørnholt: tonje@abelia.no

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: