Abelia

Innhold

Jakten på innovasjonskraften 2020: Samarbeid på resept

  • 29. okt 2020Kl. 14:00–16:30
  • Forskningsparken eller digitalt Oslo
  • Gratis.

Velkommen til samarbeidsarrangement mellom Abelia og FIN- Foreningen for innovasjonsselskaper i Norge. Næringsminister Iselin Nybø, administrerende direktør i Innovasjon Norge, Håkon Haugli og administrerende direktør i Siva, Ingrid Lorange er i programmet!

Medlemmer av Abelia/FIN- Foreningen for innovasjonsselskaper i Norge prioriteres ved stor pågang.

Velkommen til innovasjonsdagen, en årlig møteplass med premiere i år! Overordnet tema hvert år er økosystemer. I år med fokus på verdien av samarbeid. 

Hold av torsdag 29. oktober kl. 14- 16.30 for et spennende program etterfulgt av mingling, musikk, mat og drikke. Du kan velge mellom å delta fysisk i Forskningsparken (begerenset antall plasser) eller følge med digital overføring.

Næringsminister Iselin Nybø åpner dagen. Du vil også møte administrerende direktør  i Innovasjon Norge, Håkon Haugli, administrerende direktør i Siva, Ingrid Lorange og forsker ved Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning og professor på UIO, Taran Thune. 

Program kommer.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Arrangementsoversikt sortert på fagområder, tema og sted.

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: