Abelia

Innhold

Innspillsmøte: Slik realiserer vi bærekraftsmålene

  • 12. okt 2020Kl. 12:00–13:00
  • Micorost Teams Lenke blir sendt ut dagen før møtet
  • Gratis
  • Påmeldingsfrist 11. okt 2020

Hvordan bør regjeringen jobbe for å realisere innovasjon og bærekraftsmål i Norge? Hvilken rolle bør Abelia ta på vegne av medlemmene? Vi vil gjerne høre din mening.

Kun for medlemmer

 FNs bærekraftsmål peker ut retningen for fremtiden. Regjeringen har startet arbeidet med en nasjonal handlingsplan om hvordan vi kan jobbe i Norge for å realisere målene.  

Det er lett å være enig i at bærekraft er målet. Spørsmålet er hvordan rigge forretningsmodeller, strategier og politiske virkemidler slik at de skaper bærekraftig og lønnsom innovasjon. På tvers av bransjer, offentlig og privat.  

Vi kan ikke løse morgendagens utfordringer med gårsdagens løsninger, sa Albert Einstein. Men vi vet at Abelias medlemmer er de viktigste problemløserne de kommende årene. Digitalisering, forskning og kompetanse er drivere for bærekraftig innovasjon og nye løsninger på verdens utfordringer.  

Hvordan bør regjeringen jobbe for å realisere innovasjon og bærekraftsmål i Norge? Hvilken rolle bør Abelia ta på vegne av medlemmene? Vi vil gjerne høre din mening. Du vil høre fra Preben Carlsen, gründer av en rekke startups og PR- byrået Trigger. Nå grunnlegger og daglig leder i Go Good som jobber for å gjøre ombruksøkonomien konkurransedyktig med forbruksøkonomien. Hans innlegg handler om hva som må til for å bygge en ny økonomi tuftet på ombruk og sirkulære prinsipper. Du møter også bærekraftsansvarlig i Telia, Ina Othilie Vikøren Ronæss.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: