Abelia

Innhold

Lønnskonferansen 2020

  • 25. aug 2020til 31. des 2020
  • Digital konferanse
  • Kun for medlemmer Gratis

Se Lønnskonferansen 2020 som ble tatt opp den 25. august. Sjeføkonom i NHO, Øystein Dørum og forhandlingsdirektør i NHO, Rolf Negård er blant dem som går gjennom situasjonen for norsk økonomi, resultatene fra frontfaget, hvilken betydning dette har for Abelias medlemsbedrifter og hovedpunkter om lokale forhandlinger.

Kun for medlemmer

Norsk Industri og Fellesforbundet startet lønnsforhandlingene 3. august. Det ble brudd samme dag og partene møtte hos Riksmekleren 4. august. Meklingsinnspurt er 20. august kl. 24.00. Vi går gjennom situasjonen for norsk økonomi, resultatene fra frontfaget, hvilken betydning dette har for Abelias medlemsbedrifter og hovedpunkter om lokale forhandlinger.

Du møter Øystein Dørum, sjeføkonom i NHO, Rolf Negård, forhandlingsdirektør i NHO, Lillann Norseng, advokat i Abelia og Birgit Abrahamsen, advokat og direktør for arbeidsrett og HMS i Abelia. 

Program

10:00 Velkommen v/ administrerende direktør i Abelia, Øystein Eriksen Søreide

10:15 Økonomiske utsikter v/ sjeføkonom i NHO, Øystein Dørum

10:55-11:05 Pause

11:05 Årets forhandlingsrunde v/ forhandlingsdirektør i NHO, Rolf Negård

11:30 Plan for revisjon av aktuelle overenskomster og lokale forhandlinger v/ advokat og direktør arbeidsrett og HMS i Abelia, Birgit Abrahamsen, og advokat i Abelia, Lillann Norseng

12:00 Slutt

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Flere arrangementer

Arrangementsoversikt sortert på fagområder, tema og sted.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: