Innhold

Meld deg på nå!

Abelia Open 2020: Ett skritt foran 

05. juni kl 12:30 - 16:00 i Næringslivets Hus, Oslo 

Hagefest fra kl 16:00

Kun for medlemmer og spesielt inviterte

Utviklingen i næringslivet går raskere enn noen gang. Teknologi, nye forretningsmodeller og nye næringer krever stadig større plass i norsk økonomi. Norsk konkurransedyktighet faller og vi ligger nå bak de andre skandinaviske landene. Hvordan kan norsk næringsliv hevde seg i den internasjonale konkurransen? Og hvordan kan kunnskaps- og teknologibedrifter sørge for at vi kommer ett skritt foran? 

Andrew McAfee kommer til Abelia Open!

Forsker ved MIT, Andrew McAfee kommer til årets Abelia Open for å snakke om hvordan vi mennesker har tilnærmet oss store samfunnsproblemer som klimakrise, overbefolkning og overutnyttelse av naturressurser. Hans kanskje overraskende konklusjon er at ny teknologi, næringsutvikling og økonomisk vekst har hjulpet oss og planeten vår, fremfor å ødelegge den. McAfee er tydelig på at mye arbeid gjenstår, men vil i sitt innlegg vise at vi har god grunn til å se optimistisk på fremtiden. 

 

Flere spennende foredragsholdere blir presentert snart, så følg med her.

 

Du møter blant annet:

Hagefest:

 

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Vi teller ned til Abelia Open 2020

  • 67dager
  • 1time
  • 13minutter

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: