Meld deg på her! 

06. mars kl 08:30 - 10:00 | Næringslivet Hus, Middelthuns gate 27, 0368 Oslo | Gratis 

Arrangementet blir streamet på Abelias Facebookside 

Jakten på Norges 50 fremste tech-kvinner 2020 er i gang!

For fjerde år på rad går Abelia og ODA-Nettverk sammen for å kåre Norges 50 fremste tech-kvinner. 

Fremtiden er teknologisk. For å løse vår tids store utfordringer trenger vi problemløsere av begge kjønn. Andelen kvinner som jobber med ledelse og teknologi er for lav og Norge trenger at flere kvinner får øynene opp for teknologi. Dette vil Abelia og ODA-Nettverk gjøre noe med. Derfor løfter vi frem de dyktige talentene vi allerede har, og inspirere nye til å velge teknologi og velge ledelse.

Kriterier:  

Vi er på jakt etter dyktige tech-kvinner på tvers av alle sektorer og bedrifter, det eneste kriteriet er at de som nomineres må ha en sentral teknologirelatert eller teknologifremmende rolle. OBS: Nominasjonslisten er nå stengt. Det ble ny rekord på 867 unike nominasjoner. 

Vi ser etter kvinner som jobber på alle nivåer; ledere med direkte budsjett eller personalansvar, fagledere med prosjektansvar, fageksperter, utvikler eller rådgivere, gründere som har startet eller vært med å starte en teknologibasert bedrift, eller ansatte i offentlig sektor og organisasjoner, herunder ledere med fag-, budsjett- eller personalansvar, prosjektledere og rådgivere. Vinnerne vil bli offentliggjort den 06. mars.  

Juryen

De nominert kandidatene vil bli kåret av juryen som består av Kristin Skogen Lund, administrerende direktør i Schibsted Media Group, Berit Svendsen, utenlandssjef i Vipps, Steffen Sutoriusdirektør for Direktoratet for forvaltning og IKT (DIFI), Anne Grethe Solberg, forsker og ekspert på kjønnsbalanse i organisasjoner, Jan Moberg, administrerende direktør i Teknisk Ukeblad, Kristine Næss, styreleder i ODA-nettverk og Øystein Eriksen Søreide, administrerende direktør i Abelia.

Program:

08:00-08:30 Registrering og enkel servering 

08:30-08:35 Velkommen ved administrerende direktør i Abelia,Øystein Eriksen Søreide og leder i ODA-Nettverk,Kristine Hofer Næss 

08:35-08:45 Hilsningstale ved administrerende direktør i Sweco og styreleder i AbeliaGrete Aspelund 

08:45-09:15Speed-innlegg:  

  • Rekruttering av fremtidens tech-kvinner, hva er de opptatt av? ved Business Intelligence Consultant og omvendt mentor i Evry,Elisa Elmies 

  • Teknologi som driver - en tradisjonell bransje i endring?  ved CEO og gründer av Lawbotics, Merete Nygaard 

  • Hvordan kan det offentlig og private samarbeide for å løse fremtidens utfordringer? ved IT-direktør i NAV,Jonas Slørdahl Skjærpe 

  • Er mangfold viktig? ved IT-konsulenter i Capgemini, Sofie Rud Zimmer og Alvilde Storbråten

09:15-09:25 Hilsningstale ved Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen 

09:30 Presentasjon av Norges 50 fremste tech-kvinner2020 

09:50-10:00 Fotografering og diplomutdeling  

10:00-11:00 Mingling 

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Flere arrangementer

Arrangementsoversikt sortert på fagområder, tema og sted.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: