Innhold

06. mars kl 08:30 - 10:00 | Næringslivet Hus, Middelthuns gate 27, 0368 Oslo | Gratis 

 

Jakten på Norges 50 fremste tech-kvinner 2020 er i gang!

For fjerde år på rad går Abelia og ODA-Nettverk sammen for å kåre Norges 50 fremste tech-kvinner. 

Fremtiden er teknologisk og for å løse vår tids store utfordringer og styrke næringslivet trenger vi problemløsere av begge kjønn. Andelen kvinner som jobber med ledelse og teknologi er for lav og Norge trenger at flere kvinner får øynene opp for teknologi. Dette vil Abelia og ODA-Nettverk gjøre noe med. Derfor løfter vi frem de dyktige talentene vi allerede har, og inspirere nye til å velge teknologi og velge ledelse.

Kriterier:  

Vi er på jakt etter dyktige tech-kvinner på tvers av alle sektorer og bedrifter, det eneste kriteriet er at de som nomineres må ha en sentral teknologirelatert eller teknologifremmende rolle.  

Vi ser etter kvinner som jobber på alle nivåer; ledere med direkte budsjett eller personalansvar, fagledere med prosjektansvar, fageksperter eller rådgivere, gründere som har startet eller vært med å starte en teknologibasert bedrift, eller ansatte i offentlig sektor og organisasjoner, herunder ledere med fag-, budsjett- eller personalansvar, prosjektledere og rådgivere. Vinnerne vil bli offentliggjort den 06. mars. 

Kjenner du en dyktig tech-kvinne? Nominer henne før nominasjonsfristen utløper den 26. januar.

 

Juryen

De nominert kandidatene vil bli kåret av juryen som består av Kristin Skogen Lund, administrerende direktør i Schibsted Media Group, Berit Svendsen, utenlandssjef i Vipps, Steffen Sutoriusdirektør for Direktoratet for forvaltning og IKT (DIFI), Anne Grethe Solberg, forsker og ekspert på kjønnsbalanse i organisasjoner, Jan Moberg, administrerende direktør i Teknisk Ukeblad, Kristine Næss, styreleder i ODA-nettverk og Øystein Eriksen Søreide, administrerende direktør i Abelia.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Arrangementsoversikt sortert på fagområder, tema og sted.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: