Innhold

På årets læringskonferanse diskuterer vi om det er på tide å legge vekk idealet om en heltidsstudent til fordel for verdien av praksis i og under studiet.

Meld deg på og sikre deg en plass i dag

I studieboblen får norske studenter teori og kunnskap helt i verdensklasse, men hva skjer når de kommer ut i arbeidslivet? I møtet mellom studenter og arbeidslivet får mange whiplash når praktisk erfaring og forståelse for hvordan arbeidslivet fungerer er en mangelvare hos mange. Hvordan får vi drømmekandidaten som har både teoretisk tyngde og praktisk forståelse? Hvordan skal arbeidslivet ta nyutdannede vel imot?

På programmet er Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø som vil åpne konferansen. I tillegg kommer gründerne bak Oslo Business Forum, Christoffer Omberg og Marius Røed Wang til å fortelle om sin reise fra studielivet på BI til å arrangere Norges største konferanser med besøk av Obama i 2018. Inge Jan Hejesand, rektor på Handelshøyskolen BI, Beathe Due, Prorektor på Noroff og Nina Waaler, prorektor på OsloMet vil diskutere hvordan utdanningsinstitusjonene arbeider med å tilrettelegge for praksis i løpet av studietiden.

Mer informasjon kommer! Du finner informasjon om fjorårets konferanse her.

Medlemmer av Abelia vil bil prioritert ved stor pågang. 

Siste nytt:

 1. Nyhet, Teknologi og digitalisering, Forskning, Innovasjon, Utdanning, Arbeidsliv

  Norge sakker akterut på spisskompetanse

  Abelias Omstillingsbarometer for 2019 viser at utviklingen i Norge går feil vei på flere sentrale områder for omstilling. Vi er nær bunnen av rangeringen på andel med spissutdanning, vi er dårlige på å tiltrekke oss internasjonale studenter og arbeidstakere, og vi faller videre på spisskompetanse innen teknologi og digitalisering.

 2. Nyhet, Utdanning

  Alternative utforminger av KompetanseFUNN

  For å lykkes i global konkurranse er det avgjørende at norske bedrifter satser på kompetanse og løpende utvikling av sine ansatte. KompetanseFUNN vil være et viktig og godt egnet virkemiddel for å lykkes med det.

 3. Nyhet, Utdanning

  Sikret rettighetene til elever ved internasjonale skoler

  Forum for Friskoler (FRI) sikret rettighetene til elevene ved internasjonale skoler. Både Buskerud og Østfold trekker forslaget om systemendring.

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: