Abelia

Innhold

Gi dine innspill til regjeringens strategi for kunstig intelligens

Regjeringen utarbeider nå en strategi for kunstig intelligens og digitaliseringsminister Nikolai Astrup ber om bedriftenes innspill.

Medlemmer vil bli prioritert ved stor pågang.

Grafer data

Hva trenger Norge for å lykkes med fremtidens utvikling og bruk av kunstig intelligens?

Kunstig intelligens er et fagfelt som har vokst kraftig i omfang de siste årene. Takket være større mengder tilgjengelige data, bedre algoritmer og kraftigere regneressurser skaper kunstig intelligens i dag store muligheter for både verdiskaping og bedre, mer effektive offentlige tjenester. Regjeringen utarbeider nå en strategi for kunstig intelligens.

Digitaliseringsminister Nikolai Astrup har bedt om bedriftenes innspill, og i samarbeid med Kommunal- og moderniseringsdepartementet og bransjeorganisasjonen IKT Norge inviterer Abelia til et felles møte hvor du får høre fra ledende virksomheters arbeid med kunstig intelligens og ta del i rundebordsdiskusjoner om hva strategien bør inneholde.

  • Hvordan kan Norge gjennom å legge til rette for utdanning, forskning og innovasjon bygge seg opp innen kunstig intelligens?
  • Hvilke utfordringer vil treffe arbeidsmarkedet som følge av utstrakt bruk av kunstig intelligens, og hvordan møter vi disse?
  • Hvilket forhold bør vi ha til bruk av kunstig intelligens i offentlig sektor?
  • Hvordan Norge kan utnytte den kommersielle kraften i kunstig intelligens?
  • Hvordan skal vi håndtere etiske problemstillinger som oppstår når kunstig intelligens kan løse stadig flere oppgaver.

Digitaliseringsministeren vil åpne innspillsmøtet og være til stede under diskusjonene. Ved stor interesse forbeholder vi oss retten til å begrense antallet deltakere per selskap.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Arrangementsoversikt sortert på fagområder, tema og sted.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: