Abelia

Innhold

Norges innovasjonskraft skal styrkes – hvordan rigge virkemiddelapparatet?

Næringsministeren har satt i gang en ryddesjau i virkemiddeljungelen. 27. mai kan du høre om hvordan og hvorfor. Hvilke forventninger har vi til virkemiddelapparatet?

Foreningen for innovasjonsselskaper i Norge (FIN), Forskningsinstituttenes fellesarena (FFA) og Abelia inviterer til et seminar hvor du får høre Torbjørn Røe Isaksen (tbc) fremlegge bakgrunnen for og målsettingene med virkemiddelgjennomgangen og du kan gi innspill til arbeidet.

I løpet av 2019 skal det fremlegges fire delrapporter. Prosjektleder for virkemiddelgjennomgangen og partner i Menon Economics, Erik W. Jakobsen, vil fortelle hva de hittil har kommet frem til. Dette etterfølges av en paneldebatt bestående av erfarne brukere av virkemidlene. Anders Haugland, administrerende direktør i VIS og styreleder i FIN; Lars Holden, administrerende direktør i Norsk Regnesentral og styreleder i FFA; Lillian Olsen, administrerende direktør i Halogen og Kristil Erla Håland, gründer og administrerende direktør i JodaCare, vil dele sine tanker om hva som skal til for å oppnå et effektivt og brukervennlig virkemiddelapparat.

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: