Abelia

Innhold

Bærekraftig helsetjeneste. En nødvendighet og en mulighet, men hvordan?

  • 12. apr 2019Kl. 08:30–10:00
  • Næringslivets Hus Middelthuns gate 27, Oslo
  • Registrering og frokost fra kl. 08:00

Norsk helsetjeneste må gjennom omfattende endringer om vi skal bevare en bærekraftig velferdsmodell.

Camilla Stoltenberg er direktør for Folkehelseinstituttet og leder av HelseOmsorg21-rådet. Rådet har ansvaret for oppfølgingen av den nasjonale forsknings- og innovasjonsstrategien for helse og omsorg, og Stoltenberg vil presentere resultater fra rådets arbeid.

Alexandra Bech Gjørv, konsernsjef i SINTEF; Anne Lise Ryel, generalsekretær i Kreftforeningen; Lena Lundgreen, direktør offentlig sektor, Microsoft Norge; Kolbjørn Haarr, administrerende direktør, DIPS; Petter Risøe, CEO, Diffia og Håkon Haugli, administrerende direktør i Abelia, vil dele sine tanker om hvordan det offentlig-private samarbeidet bør utvikles.

Vi kaster også et skråblikk på den rykende ferske stortingsmeldingen om helsenæringen, etterfulgt av en paneldebatt. På dette frokostmøtet hører du hvorfor og hvordan forskningsdrevet innovasjon, bruk av ny teknologi og utvidet offentlig-privat samarbeid er avgjørende for at vi skal lykkes.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: